Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja predšolska vzgoja – zapiski

predšolska vzgoja – zapiski

Tudi jaz bi prosila za zapiske iz predmeta predšolska pedagogika in sodobna filozofija!

naslov je [email protected]

hvala

Dober dan!

Jaz bi tudi potrebovala nujno te zapiske.. A še jih je možno dobit?
Prosim za odgovor!!! Hvala

Lp Urša

Moj e-mail :[email protected]

Lp Urša

Malo sem se zmotila pri gmailu: [email protected] je PRAVI!!
Se opravičujem!
Lp Urša

Zdravo.Mene pa zanima,ali ima kateri zapiske za slovenščino 1,2,3,4(tudi del tega),pri profesorici Barbari Lemovšek za predšolsko vzgojo na Zarisu. Za zapiske tudi plačam.Hvala

živjo.

zanima me, če bi lahko kdo tudi meni poslal zapiske iz predmetov:
*predšolska pedagogika
*razvojna psihologija

moj mail: [email protected]

hvala

jaz bi tudi prosla za kakršne koli izpiske za 1. letnik.
hvala.
[email protected]

Žiujo!
Tudi jaz bi prosila za kakršne koli zapiske za kateri koli letnik PV v Mariboru 😀
hvalaa 🙂

[email protected]

pozdravljena

a bi lahko tudi meni poslala zapiske?? Lepo prosim

[email protected]

če ima katera koli kakšne zapiske za PREDŠOLSKO VZGOJO bi lepo prosla če mi jih lahko pošlje (obiskujem Fakulteto v Mariboru)

Lp

[email protected]

Pozdravljene. Tudi jaz bi prosila za zapiske. Če ima katera za vse letnike bi prosila kar vse. Hvala vam. Moj mail: [email protected]

živjo, jaz bi tudi prosila za zapiske iz predšolske pedagogike imam izpit 9. pa bi rabla malo pomoči.

Hvala

[email protected]

Hej…. 🙂
kaj lahko prosim, če bi mi htela poslati vse te zapiske za prvi letnik pred. vzgoje. Lepo prosiiiiim!!!! Moj mail je: [email protected]
Tudi obiskujem pef mb. Prooooosim!!

Tudi jaz bi prosil za zapiske za 1 letnik faxa za predšolsko vzgojo. Prosim lepo če mi kdo pošlje na mail [email protected]. hvala lepa

Pozdravljena!

Tudi jaz bi te prosila za zapiske.
[email protected]

Najlepša hvala.

Maja

pozdravljene.

prosila bi janjo če mi lahko posreduje zapiske predšolske vzgoje ali katerokoli drugo, ki jih ima mogoče še shranjene

e-mail: [email protected]

HVALA 😉

Tudi jaz bi prosila za zapiske od kateregakoli za vse letnike 🙂 sem pa zahtevna. Ko bom imela še sama kaj vrnem!
[email protected]
Hvala in uživajte

Prosila bi če tud lahko meni kira pošlje zapiske!!!
Vnaprej se zahvaljujem!!! :))

ja pa še moj mail : [email protected]

New Report

Close