predšolska vzgoja – zapiski
Tudi jaz bi prosila za zapiske iz predmeta predšolska pedagogika in sodobna filozofija!
naslov je [email protected]
hvala
Moj e-mail :[email protected]
Lp Urša
Malo sem se zmotila pri gmailu: [email protected] je PRAVI!!
Se opravičujem!
Lp Urša
živjo.
zanima me, če bi lahko kdo tudi meni poslal zapiske iz predmetov:
*predšolska pedagogika
*razvojna psihologija
moj mail: [email protected]
hvala
jaz bi tudi prosla za kakršne koli izpiske za 1. letnik.
hvala.
[email protected]
Žiujo!
Tudi jaz bi prosila za kakršne koli zapiske za kateri koli letnik PV v Mariboru 😀
hvalaa 🙂
če ima katera koli kakšne zapiske za PREDŠOLSKO VZGOJO bi lepo prosla če mi jih lahko pošlje (obiskujem Fakulteto v Mariboru)
Lp
Pozdravljene. Tudi jaz bi prosila za zapiske. Če ima katera za vse letnike bi prosila kar vse. Hvala vam. Moj mail: [email protected]
živjo, jaz bi tudi prosila za zapiske iz predšolske pedagogike imam izpit 9. pa bi rabla malo pomoči.
Hvala
Hej…. 🙂
kaj lahko prosim, če bi mi htela poslati vse te zapiske za prvi letnik pred. vzgoje. Lepo prosiiiiim!!!! Moj mail je: [email protected]
Tudi obiskujem pef mb. Prooooosim!!
Tudi jaz bi prosil za zapiske za 1 letnik faxa za predšolsko vzgojo. Prosim lepo če mi kdo pošlje na mail [email protected]. hvala lepa
pozdravljene.
prosila bi janjo če mi lahko posreduje zapiske predšolske vzgoje ali katerokoli drugo, ki jih ima mogoče še shranjene
e-mail: [email protected]
HVALA 😉
Tudi jaz bi prosila za zapiske od kateregakoli za vse letnike 🙂 sem pa zahtevna. Ko bom imela še sama kaj vrnem!
[email protected]
Hvala in uživajte
ja pa še moj mail : [email protected]