predšolska vzgoja – zapiski
Zdravo!
Poskušala sem oddat sporočilo, da tudi jaz želim dobiti te zapiske in bom zanje neskončno hvaležna, pa mi nekaj nagaja.
v glavnem moj naslov: [email protected]
in 100 x hvala!
Predšolska pedagogika, teorija vzgoje, didaktika, motorika predšolskega otroka, slovenski jezik, razvojna psiŽivjo
Tudi jaz bi te prosila za zapiske od predšolske pedagogike, teorija vzgoje, razvojna psihologija, in lutkovne vzgoje.
Tudi jaz bi zapiske na [email protected]
NUJNO BI RABLA ZAPISKE IZ SLOVENSKE JEZIKA IZ 1.LETNIKA!
PROSIM ČE SE ME KATERA-I USMILI IN MI JIH POŠLJE!!!!!!!!!!!!!
HVALA
Tudi jaz bi lepooo prosila za zapiske. Jih je glede na to, da so prvi posti zelo stari, katera že dobila ? Hvala za karkoli mi boste poslale.
Moj naslov
Očitno tole več ne deluje… jaz še čakam. Če ima katera kaj……………lepo prosim.
ojla dekleta. oglašam se, ker sem zasledila “pogovore”, da imate nekatere neke zapiske iz predš. vzgoje. tudi jaz bi nekaj rabila,…. v bistvu sem izredna in ne morem na vsa predavanja,….
karkoli imate, mi lahko pošljete, vse pomaga,….
moj mail: [email protected]
pozdravljena.
Če še imaš vedn zapiske, te bi prosila tudi jaz, lahko kar vsr za prvi letnik. havala
tudi jaz bi prosila za kakršne koli zapiske! hvala! [email protected]
Pozdravljene. Tudi jaz bi vas prosila za zapiske .. Trenutno bi mi koristile za 1. letnik, bi pa bila vesela tudi za ostale letnike. Prosim, če jih pošljete na [email protected]
Bila bi vam res zelo hvaležna.. LP
hej
tudi jaz bi va sprosila za zapiske. najbolj prav bi mi prišli zapiski za 1. letnik…bom pa vesela tudi zapiskov iz ostalih letnikov.
že vnaprej hvala 🙂
prosim tudi jaz bi zapiske
hvala
[email protected]
Živjo!
Tudi jst bi prosila za zapiske..trenutno prvi letnik če pa je kaj več pa seveda dobrodošlo..
Lp
Živjo!
Prosila bi vas za kakršnekoli zapiske za predšolsko vzgojo 1. letnik. Predvsem bi bila vesela za zapiski pri predmetu Razvojna psihologija.
Moj mail: [email protected]
Hvala, Maruša
Tudi jaz bi bila zelo vesela kakršnihkoli zapiskov za predšolsko vzgojo.
Res najlepša hvala iz srca!
mail: [email protected]