Najdi forum

moj partner ima rad zelo dolg spolni odnos…po uro in pol in vec. mene to naceloma ne moti, saj ni vedno tako dolgo, pa se lazje sprosim in vse, vendar vcasih pa res ne morem tako dolgo, ker nimam casa, ali sem ze malo utrujena, ko dozivim vrhunec se mi pa se posebno ne da vec in bi rada, da tudi on dozivi orgazem…jaz se sekiram v sebi, da mu nisem dovolj privlacna ali ga dovolj ne stimuliram, ceprav pocnem res vse in se trudim, on pa pravi, da rad pac tako dolgo uziva in da kratek sex ni zanj ter da bi lahko cenila, da tako dolgo vzdrzi. kaj naj naredim, da se bova uskladila, rada se ljubim z njim in uzivam, vendar me misel na to, da lahko tako dolgo traja, medtem ko imam jaz se polno drugih obveznosti, moti in me rahlo odvraca od vsega.

hvala

Razumem, da vam ni vedno do tako dolgege ljubljenja s fantom. Po opisu sodeč se mi zdi, da ima fant težave z doživljanjem orgazma, ki jih pred vami in morda tudi pred sabo skriva. Enostavno ne more doživeti orgazma in ejakulacije v krajšem času. To želi prikriti in prikazati kot kvaliteto, češ kako dober ljubimec je, ker zdrži toliko časa. Če bi bilo res tako in če bi vas ljubil, bi upošteval tudi vaše občutke in želje in bi se o tem lahko dogovorila. Fantu lahko pomagajo v Ambulanti za spolne motnje pri Kliničnem centru v Ljubljani.

Alenka B

New Report

Close