Prednovoletno srecanje clanov drustva BKB
Ja, super, kar poslji prosim. Tudi jaz poznam le nekaj obrazov, veliko je bilo novih clanov. Na izlete drustva med letom pa ponavadi ne utegnem iti. Tako mi preostane novoletna zabava, da spoznam cimvec sotrpinov.
LP, Polona
Ja, Alenka, super bi bilo, če bi nam poslala slike na forum. Jaz sem jih obljubila, pa so se mi vse sfižile, kar niti ni čudno, saj je moj Zvone slikal bolj zasilno, kar s telefonom, ki pa nima fleša.
Na prednovoletnem srečanju je bila prvič in na veliko žalost zadnjič tudi moja hčerka Maja, sedela je blizu Elde Viler. Če ima kdo kakšno sliko s tega srečanja, pa če bi bila na njej tudi ona (bila je lepo, mlado dekle, z velikimi temnimi očki, z neskončnim optimizmom in voljo živeti) bi jo želela imeti.
Hvala Vam, se še slišimo.
Pa vse lepo, naj sreča z majhnimi srečicami krasi vaš vsakdan!
Draga Majina mami,
oglašam se vam še enkrat nocoj. Bom poklicala še nekaj znancev, ki jim računalniki ne gredo od rok in foruma ne berejo – mogoče je kdo med njimi fotografiral.
oglašam se alenka rak…z majo smo bile večkat skupaj na pregledu v ljubljani,in smo si izmenali kar nekaj besed.to sporočilo danes me je zelo presenetilo in razžalostilo,kaj se je zgodilo z Majo?na srečanju smo bile skupaj in jaz imam 2 njeni fotografiji,in vam jih bom rada poslala,samo napišite mmi prosim točen naslov.napišem pa vam tudi mojo tel.št.na kateri se lahko slišimo 041342974.lep pozdrav.
Alenka
Saj ne vem kje naj začnem. Zgodilo se je tako iznenada, 17.12.06, v nedeljo dopoldan. Najprej rahel kolaps, nato pa čez dve uri epileptičen napad, hitra intervencija zdravnika, rešilec, sirene, slikanje glave (bp), sprejem na Hemo, nevrologi, hematologi, okulisti, eeg, magnetna resonanca, Ct – vse še bp. Vmes pa neprestani krči v desni nogi, zaznala rahlo možgansko kap, vedno težje je govorila, sledila okolici. V sredo zjutraj so jo premestili na CIM (1. nadstropje KC), jo uspavali, da so razbremenili telo krčev in začeli z močno terapijo. Izvidi so pokazali, da je presadek prišel v centralni del možganov. Tu je medicina pri nas in v svetu ostala pred vrati (bila dva primera v svetu). Res so se trudili Vsi, posebno dr. Pretnar, dr.Zver in na Centru za intenzivno medicino. Časa in znanja za zmago nismo imeli na žalost.
Več se bova pogovorili po telefonu. Hvala Ti za vse.
Vso srečo Ti želim.
Dragica ( 031 742 068)
Glede slik sem kontaktirala tudi Majdo, tajnico Društva bolnikov s krvnimi boleznimi, in mi je odpisala sledeče:
Fotografij z novoletnega srečanja imamo zares veliko.Še enkrat jih bomo
pregledali in upam, da bomo na njih našli tudi Majo.Vse fotografije
bomo poslali staršem. Lep pozdrav
Dragica, drži se,
se beremo,