Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost predlogi za popestritev sexa

predlogi za popestritev sexa

S tipom sva skupaj že 2 leti pa pol.Ma kdo kakšno idejo za popestritev sexa??:) Pa saj ne,da sva sam v pojstli pa se greva”ata na mamo”.Sva že poskusla v javnosti,v avtu,na avtu,oralno med vožnjo,zmenki brez spodnjega perila,na kuhinjski mizi,pod tušem…Nimam več nobenih idej,kaj bi še lahk poskusla:) Grupni ne pride v poštev! Če ma kdo kak nov,preizkušen predlog…Uživajte!

v knjigi ekstaza spolne energije je polno predlogov za popestritev sexa

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

oralno med vožnjo raje opustita, ker ni preveč varno..

Ne vem no, ampak jaz nisem ravno neka pristašica tako zvanega “adrenalinskega sexa”, kar pa seveda ne pomeni, da nimam domišljije med sexom… S fantom sem najraje nekje totalno privat in počnem nore stvari. Ni mi v interesu, da bi me kdo videl..

Probajta z ruto okrog oči, kockicami ledu… skratka osredotočita se na predigro. Bolj kot na sam sex.. to je velika popestritev, verjemi.. če pa mislita sexat kjer zunaj probajta v gozdu na kakšni lepi jasici.. mogoče vaju vidi kakšen medved.. hehe

mal heca mora bit!!

Mačkica ma dobro idejo.. sam jes sm se tud tega že naveličou..

Pred kratkim sem svoji mačkici pripravil presenečenje. Zjutri sva šla u centr na kavico, pol sm jo pelu na pico pa tko no.. Sj ni to bistvo, ceu dan sm jo dražu, čist tko nedolžno. Zvečer je bla že čist konc pa sm reku da mam job drug dan zgodi, pa ni nč fasala. Drug dan isto… Tret dan pa bam…. Blo je totalno nepozabno!!

Morš probat draga alexia. Če ne bo dost dva dni, počaki še ker dan weč. Definitivno za sporobat. Sam pazi da ne bosta kje tko da te lahko napade :))

papa

Don't TaKe mY gAnJA

Kaj pa obisk sex shopa in si privoščita kakšno igračko za oba? To vedno učinkuje!

ja kwa vse sorobate že v prvih 2 letih, potem pa ne ostane nič vrč zanimivega za kasenej

Ti dam popolnoma prav! Ves med se ne sme takoj polizat!!!

a ni mal preveč napak v tvoji pisavi…

kolk let že delaš ekonomsko šolo ?

_____________________________________ življenje ni orehova potica

ti pa res lahko deliš tzake nasvete

reci mu da naj da pimplna med vrato pol pa ti zaloputni al pa na stežaj odpreš okno da te vidijo sosedje pol pa seksata pa se dereta.da se tvoj ščegi vidi na dva kilometra, razširiš noge pa se postaviš na okensko polico

Kaj tebi se zdi,da sva vse sprobala?Tuš kabina,kuhinjska miza,avto je vse?Aja,pa kdaj pa naj bi to pol počela??Pri 50-ih??Si nekak ne predstavljam,da bi to delala 1x,ko bova poročena pa ko bova mela 3 froce:) Ne bo cajta,tak da takrat mogoče sploh več ne bova:)

Daj povej mi,si to že sam preizkusil??In sta oba s punco ful uživala??Midva verjetno ne bi.Pa tud ne deliva najinega sexa z drugimi.Ko sva bla v avtu,sva bla v gozdu,daleč od civilizacije,noč,nikjer žive duše.Pa vseeno thanks za predlog! LP

Hehe, na jasicah ti lahko prej mrčes pokvari vse veselje kot pa medved.

Men se zdi mal čudno, da sta skupaj šele 2 leti, pa že zdaj sprašuješ, kaj naj narediš za popestritev seksa. Kaj pa potem, ko bosta skupaj 10, 20 let?!?!?!?! A sta že obiskala kakšen sex shop? Tam se najde marsikaj zanimivega.

Bi rada pojasnila nekaj (me je k temu vzpodbudil pončo).Ko sm napisala,da sva s fantom v javnosti…Mišljeno je javni prostor,prostor namenjen javnosti,kar pa ne pomeni,da naju je kdo videl! Nikol sredi belega dne,nikjer žive duše…1x sva se ustavla v gozdu (na poti domov sva pač zavila nekam),pa je pripelal pol tja en avto,ki je sicer takoj obrnil in odpelal dalje,ampak pol vseeno nisva (sam zarad tega,kr sva misla,da bi lahk mogoče spet kdo prišel).Vedno izbirava kotičke,ki so bolj samotni.Načelno nimam nič proti temu,da se mladi na klopeh v parku poljubljajo,šlatajo,sedijo/ležijo drug na drugem,sam sva starejša in se obnašava primerno najinim letom.To pomeni,da naju NIKOLI ne bi mogel kdo videti,da se poljubljava v kinu,v kafiču,v trgovini itd.(kaj šele,da bi počela kaj druga pred ljudmi).Aja,če sm čist iskrena,1x (lani,na dopustu,v tujini) sva se poljubljala pred ljudmi (v diskoteki,med plesanjem).Pa še nekaj.Sex na plaži,pod milim nebom,pod zvezdami velja za nekaj ful romanitčnega,ne?V čem je razlika?Plaža je glih tak javni prostor in lahk kdo pride slučajno mimo,ne??Tak da pončo,če pišeš,ne piši neumnosti (kr nimaš kaj počet pa za zajebancijo),ampak daj res kak dobr predlog! Če pa nimaš predloga,kr nimaš na tem področju nobenih izkušenj,pol pa raje odgovrajaj na vprašanja,na katera se spoznaš,ne pa na vprašanja o katerih nimaš pojma!!
VSI OSTALI:Hvala vam za vaše nasvete!!:) Lepo pozdrav in uživajte!

🙂 vem, tisto je bila bolj šala..

kaj ti še nisi na plaži sredi belega dne??
jao ti si pa ful zakompleksana če se sekiraš kdo bo tvojo luliko vidu, kaj te boli kur*c. jao kok ste eni terciarci adijo pamet.
pol pa ne sprašuj kako popestriti sex če ti je vse čudno.
ajd mala mal manj v cerkev pa bo vse ok.-

pejt na http://www.spolnost.com, tam imajo tudi dobre predloge 🙂

Ljubimca si omisli. Boš videla, spet boš podoživljala nore užitke, ki si jih bila deležna na začetku zveze.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close