Živijo!
Sem mamica s šestmesečnim otrokom, starejši pa jih ima štiri. Vse dneve smo sami. V teh mesecih smo bili tudi veliko bolni in bili zato prisiljeni preživljati dneve v stanovanju. To me je izčrpavalo, bila sem utrujena, to pa skušala premagati s hrano. Tako sem pridobila dodatne kilograme k tistim ki so ostali po porodu. Ali mi lahko kdo svetuje kako naj pričnem skrbeti za telo, kako naj se lotim izgubljanja kilogramov, saj kar naprej pestujem, se ukvarjam z gospodinjskimi opravili in zvečer padem takoj v posteljo. Poleg tega mi večji otrok noče hoditi na sprehode, češ da ga bolijo noge. Najbolj moteč je velik trebuh in zadnjica. Za vsak odgovor bom hvaležna.
Se strinjam. Tudi jaz sem bilo zelo debel in sem nonstop zrl. Potem pa sem redeco hrano nadomestil z zelenjavo in v manjsi meri s sadjem, zdaj pa sem res kot model, cetudi sem nonstop zrl naprej. ZIVELA ZELENJAVA!
Aja, nikar ne pretiravaj in dajaj si olje kajti zaradi pomanjkanja olja sem bolj tezko hodil na stranisce! :)))
Lep pozdrav in veliko srece.
Zdravo!
Sama imam tri- in eno-letnika. Mlajsega se vedno dojim. Kljub temu sem z redno vadbo (4xtedensko, 1 uro zvecer si pa ze vzames) in prehranjevanjem po Montignacovi metodi (kombiniranje hrane!), v treh mesecih izgubila vse pridobljene kilograme, telo imam lepse oblikovano kot kdajkoli prej, pocutje je odlicno. Priporocam, da si preberes knjigo in analiziras svoje prehranjevalne navade.
Zelim ti veliko uspehov. Pa ne pozabi, da se vse pricne v glavi, cudezev pa ni.