Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Predlagan izračun višine preživnine

Predlagan izračun višine preživnine

Beatriska,
a si ti fovs na bivso od tvojega ali kaj? Kaj te pa briga ce ona ne dela, nismo vsi ljudje ustvarjeni za delo, je dovolj da mama PO VRTCU skrbi za otroka. Poglej kolko zensk po svetu ne dela, oziroma ne dela polnega delovnega casa, oziroma dela celo samo cetrtinski delovni cas. Zakaj bi mogle VSE zenske delat, to je tudi prakticno nemogoce, ker toliko delovnih mest pa res ne obstaja hahah.
Pri nas bi tale tvoj ex moral se nekaj casa placevat prezivnino tudi svoji bivsi, sploh ce pred zakonom ni bila zaposlena in jo je taksno vzel za zeno, si z njo naredil otroka, vsaj do otrokovega 6. leta, s tem, da bi pac mogla prikazat nekaj telefonskih, kjer se je pozanimala za delo ;).

In ja, pri nas smo VEDNO skupaj kupovali darila, torej je dal vsak koliko je lahko. Ce smo kupli leptop, ki je stal 800 eurov, sem jaz dala 300, oce 500 in verjemi – otrok je bil najbolj srecen. Enako za becikle in ostale luksuzne stvari otrok.

Tudi nikjer ne pise, da morata starsa prispevat po pol financ, po mojem mora tisti stars, ki ima vec prostega casa zaradi tega, ker otrok ne zivi pri njem, prispevat vec. Prispeva pa se na podlagi tega, koliko kdo zasluzi. In moski so se zmeraj bolje placani od zensk.

In ce kupujejo njeni sorodniki za otroka, je to NJEN prispevek, kajti tudi sedaj ko si ti s tvojim, pa sofinansiras vajino zivljenje, TI sodelujes pri finansiranju njegovega otroka. Saj ni bitno kdo da, glavno je, da otrok ima, ni tako?

Kak mi pa gredo na jetra ljudje, ki vidijo svet edino skozi finance. Nikjer ne pise, kako je otrok vzgojen, ce je srecen ali ne, ce je zanj lepo poskrbljeno, v kaksnih razmerah zivi, kolko stikov imata z ocetom in kaj pocno skupaj, ce se otrok drugace lepo razvija – neeee, pomembno je, da mama ne dela in da njen daje prevec denarja za lasntega otroka! Za lastnega otroka nam, ki imamo otroke radi, nikoli ni zal dat se zadnji cent, ti je to sploh kaj poznano? Ali bos ti glede na svojo placo dolocila: za otroka dan na mesec 60 eurov in niti centa vec, ko se bo potrosil ta denar, me ne briga… Aloo? To se v nobeni druzini kjer so otroci LJUBLJENI ne pocne.

Mama ima dovolj dela popoldan z otrokom, verjetno ga tudi sama vozi v vrtec, oblaci, hodi po njega in pospravlja sobo, pere perilo, lika.. Dela je dovolj. Ce je bolj lene sorte, je. Obstajajo bolj leni ljudje in tvojega bisera noben ni silil, da seksa s taksno leno zensko in ji nardi otroka. Ne, zdaj je cakal nate, odresiteljico svojo, ki pluva po njegovi eks, to ste neke zenske. Da ne bos ti slej kot prej njegova ex in se ti bo zgodilo isto z njegovo novo ;))). Mogoce ne da si lena, mogoce bo nasel kaj drugega, kjer te bo lahko sinfal – sinfat se zmeraj da, se ze najde kaj da se lahko tolce po bivsih, verjemi.

Tvoj ne rabi vstajat za otroka, ga zrihtat, mu pripravit zajtrka itd., lahko torej vstane kaksno uro prej, pa raznasa cajtnge, za 200 eurov na mesec lahko na ta nacin prispeva vec za otroka.

Zamisli samo kolko dedcov, ki so nardili otroke, pa so zdravi in mocni, jokca ker je brez dela in ne placujejo niti centa. To je kruto. Polni pajzli so jih, samo malo povprasaj. Se tukaj imamo ene par te kategorije.

S tem, ko si tako skrta in preracunljiva, zelis in bos v koncni fazi skodila le otroku. Pusti mamo otroka na miru, ona ni tvoja stvar, to je stvar tvojega in nje! Dok jo je seksal mu je ze mogla bit super, da si je z njo celo otroka nardil. Drugace – obstajajo kondomi ;))))

A to je nadomestilo Preživninskega sklada ali je dejansko tako določena?

Jaz sem komaj zdaj prišla ne tem forumu,če boš vidla to sporočilo mi lahko tudi meni pošlješ Izračun za preživnino na email:[email protected]

Hvala

Dadoneca, poslano tudi tebi.
LP!

Dober dan,

Jaz sem Gospod Davidson Jones Registrirani zasebnega in certificiranega posojilo posojilodajalca. Sem dal ven
Kratek / dolgoročnih posojil za posameznike in za sodelovanje organov
, Lokalno ali mednarodno vsem svetu, bi lahko bili presenečeni
videti mail od družbe ne veš,
vendar pa se mirno, saj smo uporabili priljubljeno spletno stran, ki pomaga
nam pošljite ta mail, da skoraj vse regije v tej omenjeni
celinah, tako da je več pridobiti pri pridobivanju posojila iz tega
Kreditiranje nam Firm.Contact danes Če ste zainteresirani za pridobivanje posojil
si želiš
od tega podjetja, bomo lahko poskrbeli za posojilo, ki ustrezajo vašim proračuna pri nizkih
obrestna mera 3%. Če želite nadaljevati ali začeti z obdelavo vaših
posojilo, se boste morali, da nas kontaktirate preko
E-pošta: [email protected]

……….. Posojilojemalci INFORMACIJE ………
Polno ime kreditojemalca :…….
Naslov :……..
Poklic: ..
Sex :……
Starost :…….
Položaj pri delu :…..
Loan Trajanje ……….
Telefonska številka :…….