Predavanje: zdravljenje alergij z BRT
Dragi obiskovalke in obiskovalci foruma!
Dolgo sem razmišljala, ali naj vas povabim na predavanje “Alergije – kako jih pozdraviti z bioresonančno terapijo”, ki ga bo imel moj mož, zdravilec Dominik Golenhofen. Ta forum je namenjen izmenjavi mnenj in ne reklami, tako naj ostane. Vendar sem ob občasnih obiskih na tem forumu zasledila toliko odprtih tem, neodgovorjenih vprašanj, ugibanj, stisk, zato se mi zdi, da so takšna predavanja več kot potrebna.
Nočem delati reklame za njegovo ordinacijo, ker ima, tako kot drugi terapevti za BRT, tudi sam čakalno dobo, želim vas samo opozoriti na možnost, da izveste odgovore na vsa vprašanja v zvezi z alergijami. Dominik je bil tudi sam alergik, astmatik in še kaj, pa se je pozdravil z BRT, zdaj pa zdravi druge. Ima 5 let izkušenj in opravljen nemški državni izpit za zdravilca.
Predavanje bo v sredo, 20.4. ob 18.30 uri na naslovu Pod hrasti 69 v Ljubljani. Potrebno se je prijaviti na telefon 041/285 280, prostih je še kakšnih 10 mest.
Lep pozdrav,
Helena Golenhofen
Hvala za sporočilo!
Sicer sem iz MB in sem šele danes zasledila vase vabilo, sicer bi z veseljem prišla. Saj kot pravite je vprašanj ogromno in odgovori so zaviti v meglo (zal). lepo bi vas prosila, ce poznate kaksno literaturo ali internetne strani, kjer je to zdravljenje res podrobno opisano. pa ne toliko biofizikalna teorija, kot izkušnje, rezultati, postopki zdravljenja….
Mi zdravimo hčerkico in meni se zdi nase zdravljenje rahla zmeda, vprašanj imam kar precej, a ker je terapevtka prepricana, da vse poteka OK, ji zadevo prepuscam, a vseeno me zanima, kaj se dogaja z mojo deklico in kaj vse nas se lahko caka!
Upam, da mi boste odgovorili. Bi pa bili zelo dobrodosli tudi kaksni odgovori vasega moza, ce si bo kdaj nasel cas.
Hvala!
Tina
Pozdravljeni!
Tina, literature v slovenščini je zelo malo oziromaje zelo pomankljiva. Veliko o BRT lahko najdete na hrvaških spletnih straneh in seveda na nemških (www.regumed.de – spletna stran podjetja, ki izdeluje Bicom aparate, teksti so tudi v angleščini). V nemščini obstaja nekaj knjig o BRT (poglejte na http://www.amazon.de)
Razumeti morate, da so izkušnje in postopki zdravljenja pri vsakem pacientu različni. Obstajajo neki okviri, lahko pa na primer pacient, ki pride k terapevtu z diagnozo alergija na pšenico, potrebuje 5 ali 20 terapij, odvisno od stanja njegovega celotnega telesa.
O vseh vaših vprašanjih se morate pogovoriti s terapevtko, ki vam mora odgovoriti in sicer tako, da boste razumeli. BRT je čudovita metoda, ki pa je tako dobra kot je terapevt, ki jo izvaja. Bodite zahtevni in radovedni, skeptični in kritični, dober terapevt vam bo odgovoril na vsa vprašanja in vas prepričal s svojim znanjem.
Cilj BRT je celostno zdravljenje človeka, ne samo zdravljenje simptomov ali posameznih alergij. Moj mož je napisal zelo dober članek o BRT, nič strokovnega, za paciente. Ko bo objavljen v časopisu za katerega piše, vam bom sporočila.
O predavanju v MB pa bomo razmislili.
LP
Helena