Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija pred odločitvijo za BICOM v Rog. Slatini

pred odločitvijo za BICOM v Rog. Slatini

Imam 16-mesečnega sina, ki je imel alergijo na jajca, mleko in pršico. Kmalu po letu starosti je izginila alergija na mleko in pršico. Izogibali smo se samo še jajcam, vendar se je sinek občasno še vedno praskal, zato sem se odločila za testiranje po bicom metodi. Tudi to testiranje je potrdilo, da alergije na pršico in mleko res ni več, je pa zraven pokazalo se več drugih alergij, za katere do sedaj nismo vedeli, kot napr. pšenica, ajda, krompir, kakav, nekatere vrste sadja, čebulo, plava riba, pralni praški, dve kovine… V glavnem, sedaj smo pred odločitvijo ali naj gremo na bicom terapijo ali ne, ali pa naj se raje strogo držimo diete brez navedenega in bo tako sčasoma alergija sama izginila, tako kot je na mleko? Zelo rada bi, da bi sinek lahko jedel vsaj pšenico in krompir. Menim pa, da alergija na pšenico ne more biti močna, saj je do sedaj jedel veliko kruha, žemljic, čokolina in ostalih izdelkov iz pšenice, pa ravno po zaužitjo tega ni bilo kaj hujšega, spremembe sem opazila res pri kakavu, tuni… Pozabila sem na testiranju vprašat ali lahko povejo, kako močna je alergija na posamezno jed. Zanimajo me vaše izkušnje. Aha, pa se to naj povem, bila sem na testiranju v Rog. Slatini pri dr. Brigiti Niegelhell. Ali ima kdo izkusnje pri njej?
Hvala za odgovore!

Pozdravljena!

Jaz bi pa vprašala za naslov ali telefonsko te zdravnice in ceno testiranja, ker je tudi rpi nas očitno še cel kup neugotovljenih alergij.

Hvala!

.M

Ambulanta za bioresonanco dr. Brigite Niegelhell se nahaja v Hotelu Sava, tel. štev. pa je: 03/811-4135. Cena testiranja, ki traja ca. 1 uro je 10.000 SIT.

Hvala. Bomo poskusili.
M.

New Report

Close