pred 7.leti posvojena
Acgusta leta “99, sem rodila deklico v 25 tednu in sem jo dala posvojit ker sem bila stara 17 let, pa me zanima če na scd lahko izvem če je živa in zdrava, ker je bila, ko sem odšla iz bolnice še v redu za kasneje pa ne vem, en mesec sem ji še hodila črpat mleko potem pa ga več nisem imela in potem je scd hodila k njej. ali mislite da lahko izvem vsaj to če je vse ok z njo, nočem se nikamor vtikat, ampak imam sedaj dva sinčka in me res samo to zanima če je zdrava in če je vse ok z njo.
če je na tem forumu katera mamica, ki je posvojila deklico, ki bi ji leto in mesec rojstva ustrezal lahko tudi napiše če se ji zdi, če ne pa ni treba, nočem nikomur moriti. lahko tudi napišem ime in priimek, ki sem ji ga dala ob rojstvu, če je katera zainteresirana. v rojstem listu pa sem navedena samo jaz.
ne me spljuvat nočem delat zdraho.
lp
hmmmm…….
kar stresnilo me je ob branju tvoje zgodbe,pa ne zato,da bi bilo kaj narobe…ampak občutki…….ojoj,zakaj solze????
Bilo mi je 16 let,ko sem rodila.Vse uredila za posvojitev,nisem mogla imeti misli,da bi preživljala otroka,ker sem sama bila otrok……
Kljub vsemu sem se po porodu zlomila in dejansko prosila za tega otroka.Sledilo je veliko ovir…….Ne da se z besedami povedati…samo občutki…….
Otrok je bil že dodeljen posvojiteljem.Našla se je oseba,ki mi je pomagala ,da sem kljub križem obdržala otroka.Pršli so drugi križi,ki jih je težko opisat…
Danes,ko je otrok star toliko ,kot takrat ko sem ga rodila,me še vedno begajo občutki…,ko pomislim na vse….
Moj otrok,ki ve za mojo zgodbo in jaz ti dajeva podporo…bodi močna……razumem te bolj,kot si misliš…
Res upam, da boš uspela priti v kontakt s svojim biološkim otrokom. Če želiš, mi lahko pišeš na zasebno stran, tu ne bi rada pisala o tem, a sem sama dala podobno izkušnjo skozi…..če me razumeš, nočem, da vsi berejo tu o tem…ker se mi kljub vsemu zdi, da je to del moje zasebnosti, ki jo lahko delim s tistim, ki si ga sama izberem. Silim nič, samo ponudila sem ti nekoga, ki ti bi prisluhnil.