Najdi forum

prebolevanje prepovedane zveze

Razen tega, da si mu povedala si naredila še kaj? Ali je to zate dovolj, višek tvojega truda v vajini vezi, da mu poveš in sedaj naj se on briga za to, da boš ti dobila kar rabiš?
On je zgolj nekdo, ki je tebi na uslugo?[/quote]

Ne nič drugega nisem naredila.Do sedaj je najina zveza bila lahkotno enostavna..No problem.Problemov niti sedaj ni razen tega, da je čas da gremo stopnico višje.
To oz daleč ni višek to je začetek mojega truda.Najprej si moramo povedati kaj si želimo.Če sem izrazila željo in potrebo da nadgradiva odnos bi to moral vzet resno.

@ok – kako lahko tako razmišljaš? Seveda je ovira, da bi tisto, kar rabiš, poiskala drugje, in sicer je to tvoj zakon. Če moža nimaš več rada oziroma če se ne vidiš več z njim, se pač loči – saj praviš, da ni ovir. To pa ne bi, kajne. Rabiš berglo … raje varaš, kot da si poštena do konca, narediš kot razumna oseba, končaš razmerje, ki je očitno že zdavnaj umrlo (ali pa tudi ne, mogoče so samo tvoja pričakovanja prevelika), razmisliš, preboliš in greš potem dalje. Kako si lahko tako grda? Pa ni pomembno, kakšen je tvoj mož, to bo tvoj greh in bo tebi obležal na vesti! To bo tvoja napaka, ne njegova, tvoj spodrsljaj, tebi bo to očitano, ne njemu.

Seveda ga imam rada in vidm se z njim v starosti ampak NE TAKO .Kar se tiče pričakovanj je pa tako dobiš toliko kot pričakuješ. Mogoče mi bo res očitano ampak glej ne oziram se na očitek drugih ker se jih to ne tiče.Mogoče bo pa tudi njegova napaka ,ker me ne jemlje resno.

Seveda ga imam rada in vidm se z njim v starosti ampak NE TAKO .Kar se tiče pričakovanj je pa tako dobiš toliko kot pričakuješ. Mogoče mi bo res očitano ampak glej ne oziram se na očitek drugih ker se jih to ne tiče.Mogoče bo pa tudi njegova napaka ,ker me ne jemlje resno.

Seveda ga imam rada in vidim se z njim v starosti ampak NE TAKO .Kar se tiče pričakovanj je pa tako dobiš toliko kot pričakuješ. Mogoče mi bo res očitano ampak glej ne oziram se na očitek drugih ker se jih to ne tiče.Mogoče bo pa tudi njegova napaka ,ker me ne jemlje resno.

Se strinjam z napisanim. Do zadnje pike.

Bi pa na tem mestu opozorila na zelo razširjen pojav lovljenja žensk po internetu, ki ga s pomočjo anonimonosti na veliko prakticirajo poročeni moški. Ni jim treba veliko storiti, da zapeljejo prek interneta. Najraje poročene ženske, za katere se njihovi možeki ne zmenijo več. Ženske se pač zaljubljamo na drugačen način kot moški. Številni to zlorabljajo na nizkoten način in vse ostane povsem anonimno. Udobno in brez posledic, če ne naletijo na kakšno, ki jim da vetra.

Se strinjam z napisanim. Do zadnje pike.

Bi pa na tem mestu opozorila na zelo razširjen pojav lovljenja žensk po internetu, ki ga s pomočjo anonimonosti na veliko prakticirajo poročeni moški. Ni jim treba veliko storiti, da zapeljejo prek interneta. Najraje poročene ženske, za katere se njihovi možeki ne zmenijo več. Ženske se pač zaljubljamo na drugačen način kot moški. Številni to zlorabljajo na nizkoten način in vse ostane povsem anonimno. Udobno in brez posledic, če ne naletijo na kakšno, ki jim da vetra.[/quote]

1. Pol leta ti je treba za to?
2. Ali za opozorilo?

Provokacija ima krajši rok trajanja.
Se jo pa za silo oživlja.

Samo vprašanje časa, kdaj pride kdo na pot?
Kakor za koga in predvsem kdo.

Ljudje še kar berejo to temo …

New Report

Close