preberi…
zdravo..
no,mogoče se vam bo to sporočilo zdelo čudno,ampak vsak ima svoje mnenje, tako da …
pa preidimo k bistvu…rada bi spoznala kakšno punco ali fanta, ki ima kakršnekoli težave.če ti gre kaj narobe in nimaš nikogar, ki bi ti stal ob strani, se lahko obrneš name.z veseljem ti bom pomagala…samo zaupati mi moraš..
ne misli, da je to ena šala..ni..rada bi pač nekoga spoznala, ki preživlja enake muke kot jaz, pa čeprav v drugačni luči..
no,če hočeš mi piši..zelo bom vesela.
lepo se imejte, pa srečno vsem, tudi tebi, ki to bereš…
Spoštovana!
Kar malo v dilemi sem bila, ko sem prebrala vaše pisanje. Zelo humano je, da bi želeli pomagati tistim, ki jim je hudo in imajo težave. Prijateljska pomoč je seveda vedno dobrodošla, za pomoč na različnih življenjski področjih pa je pomembna tudi določena usposobljenost. Včasih se npr. lahko določena stvar izkaže za slabo, tudi če je bila mišljena dobro – zaradi neznanja ali nepoznavanja problemov. Zato vam predlagam, da poiščete kakšno organizacijo, ki ima v svojih dejavnostih tudi prostovoljno delo (na področju zasvojenosti jih je kar nekaj, pa tudi na drugih področjih) – tam boste dobili tudi potrebne informacije in boste opremljeni z znanjem, z lastno izkušnjo in z željo po pomoči drugim, lahko kar največ naredili. Če pa menite, da bi vam ustrezala kakšna skupina mladih, kjer imajo udeleženci podobne probleme kot vi, se jim tudi lahko pridružite.Srečno!