Najdi forum

Napisal: psihipat
Datum: 11.06.2009 17:42

Psihopati so “prazni” ljudje, drugim nimajo kaj dati, če že kaj dajo od sebe pa je to hudobija.
Zakaj so taki? Posledica konstitucije, vzgoje, zunanjih vplivov…
Obstajajo različni tipi psihopatov: depresivni, malodušni ali fanatiki, agresivni, brezčutni tipi. So labilnega razpoloženja, nepredvidljivi, željni pozornosti.
Obstaja veliko različnih osebnostnih lastnosti psihopatov, pomembno pa je predvsem, kako prepoznati psihopata, še posebej, če vas izbere za svojo “žrtev”.
Psihopat vas najprej proučuje in postopno razvija svojo taktiko. Nihče ni boljši od njih v iskanju vaše šibke točke, mesta, kjer ste najbolj občutljivi.
Sicer poznan kot nestrpen, brezčuten človek se naenkrat prelevi v “milo jagnje”. Vabi vas na kavo, z vami razpravlja o vsakdanjih problemih in vas tako postopno proučuje. Zelo je prijazen in uslužen do vas in ko čuti, da si je pridobil vaše zaupanje, stopi v akcijo. Postane povsem drugačen, agresiven in vas prizadene na vašem najobčutljivejšem mestu. Navadno je zelo inteligenten, sposoben natančnega analiziranja, manipulacije. Verjetno si sedaj že predstavljate podobnega tipa iz kakšnega filma (npr. Seven).

Kaj ma pa to tle gor za delat? Že tko nisem zarad Fritzla spala dve noči,…

matr jaz sem vse to 🙂 če bi bil vsaj samo ene vrste 🙁

:))) to je problem. :)))

Res zanimivo. Končno mam definicijo in razumem zakaj dohtarji pravijo za mojega ex, da je psihopat. Obnašanje se res čisto ujema….

po tem opisu sodeč, jih jaz poznam kar nekaj!

Mene predvsem skrbi, v kaj zrastejo otroci takih psihopatov??!!!!

New Report

Close