Najdi forum

Pozdravljene!

Kaj mi priporočate za uravnavanje slabe prebave v nosečnosti? Noseča sem 28. tednov!

Z odgovori ste mi zelo pomagale! Najlepša hvala!

Marija

Vsak dan na tešče spij kozarec TOPLEGA donata, jej veliko sadaja in zelenjave, poskusi s sokom suhih sliv, ki jih namočiš čez noč v vodo in potem spiješ ta sok, pij veliko tekočine (pa ne gaziranih pijač)….
Lep pozdrav
Saša

Prebavo si poskusi uravnati tudi z raznimi polnozrnatimi živili, jogurti (kefir) in suhimi jabolki (tudi sveža pomagajo), jaz sem se pri zaprtju izogibala bananam. Hrano dobro prežveči (vsak grižljaj vsaj 10X). Jej večkrat na dan in seveda zvečer čim manj ali po šesti uri nič- če gre. Priporočam ti tudi gibanje, ki pa je seveda odvisno od tvojega počutja in razmer, ki so zunaj.
Zdravo nosečnost in veliko veselja v veselem pričakovanju!
Pety

Zjutraj na tešče pojej 1 ali 2 kivija. Zadeva deluje.
lp

Pij, pij, pij. Čim več tekočine in še vse to kar so ti napisale ostale. Navadi se popiti vsaj 2,5 litra tekočine na dan. Ta navada ti bo prišla prav tudi po porodu, ko boš (če se boš tako odločila) malega dojila.

Zdravo,

ja veliko tekočine, meni je tudi pomagal to:na tešče popijem dva kozarca mlačne ali tople vode, in kasneje za zajtrk pojem kakšen zrel kivi ali kaki,

Poskusi z lanenim semenom. Jaz sem ga imela najraje z jogurtom. Dobiš pa ga v lekarni ali bolje založenih trgovinah in v trgovinah z zdravo prehrano.

New Report

Close