Najdi forum

Prebava

Spoštovani.

Že dva tedna izvajam kombinacijo protiglivične diete in dieto za razkisanost telesa. Moje blato je postalo izrazito mehkejše, ko sem pred nekaj dnevi pričela piti še bazični prašek, se je pojavila tudi driska in zdaj imam samo še to. Zanima me ali gre za normalne pojave in v kolikšnem času bi se to moralo kaj umiriti?

Probiotikov zaenkrat še ne jemljem, ker mi je terapevtka (vaša kolegica v Lj) svetovala, da se probiotike začne jesti šele po kakšnem mesecu ali dveh diete. Terapevtka je trenutno odsotna in še nekaj časa ne bo dosegljiva, zato vprašanja žal ne morem nasloviti direktno nanjo.

Lep pozdrav

Bazični minerali ne povzročajo driske, razen takrat, ko je motena absorbcija mineralov v telesu. V tem primeru začnemo z manjšo dozo in postopoma večamo. Jaz bi vam takoj svetoval tudi probiotike, ker bi vam pomagali pri prebavi in spreminjanju črevesne flore.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close