pozdravljene!
Tole vprašanje ne spada ravno na ta forum, ampak, ker je ta forum najbolj aktiven in zelo prijazne mi boste pomojem znale svetovati.
Imam manjši problem s prebavljanjem; namreč ne grem pogosto na veliko potrebo. Ali mi lahko kdo svetuje, kaj naj jem (katero sadje, zelenjavo) ali kakšen čaj, da bi prebavo/izločanje malo pospešila ?
Najlepša hvala in lep deževen dan
Poskusi vsako jutro zajterkovati mleko z ovsenimi kosmiči in lanenim semenom. Meni je to uredilo prebavo za veliko let, ko pa sem januarja začela s 3md, in sem dopoldne jedla le sadje se mi je prebava zopet čisto sesula. Kljub ogromnim skledam solate, zelenjave, veliko sadja imam podobne probleme kot ti. Zato sem se odločila, da se vrnem na moj klasični zajterk, kot sem ga napisala, in mi ga je predpisala Sentočnikova, upam, da se mi ponovno uredi prebava. Poskusi tudi ti.
Pozdravček
malo smo se narobe razumele. Te moje težave so se pričele sedaj v zadnjem tednu oz. se ne pojavljajo tako pogosto. Drugače je z mojo prebavo vse v redu; gibam se dovolj, saj sem aktvna športnica, spijem tudi dovolj tekočine. Zato me zanima, če obstaja kakšno sadje ali čaj, ki bi trenutno malo pomagal?
Hvala še enkrat