praznovanje RD pri JURMANU
Mi smo lansko zimo praznovali pri Jurmanu (2 leti). Nekaj dni prej smo rezervirali mizo poleg igralnice (imajo 2 igralnici: mali tobogani, konjički, game boy…) in na koncu gostilne en večji ‘kraljevi grad’, ki je primeren za malo večje otroke (nad 4, 5 let), za pogledat pa tudi za tamale.
Pri nas so bili otroci stari od 1-3 let in so se lepo igrali v igralnici, mi ‘tastari’ pa smo naročili pizze, solatke, pijačo in v miru papcali. Eden ali 2 od staršev pa sta bila stalno pri otrocih in smo se malo menjavali.
Ker imamo roj. dan v decembru je bilo možnosti za praznovanje bolj malo in tam smo se imeli kar luštno.
Če te zanima še kaj, vprašaj.
Lp in lepo praznovanje:)
Se vrinem pri ceni za praznovaje:
lahko naročiš otroške menije, vendar jih mi nismo, ker so bili otroci premajhni, da bi pojedli cel meni. Lahko pa naročiš ‘normalno’ hrano in te pač pride toliko, za kolikor naročiš. Pokliči in vprašaj, kaj se dobi za otroški meni in cena:
Tule pa si poglej igralnice, kako so luštne:
Otroških menijev je več (štirje, se mi zdi), stanejo pa, če se prav spomnim, 690 tolarjev. Na jedilnem listu piše, da je treba naročiti za vsakega otroka, poleg tega da zaračunajo pogrinjek, če prineseš svojo torto (zdaj se vsote ne spomni točno, a ko sem jo pomnožila z deset, je bilo kar nekaj, vsekakor več kot Leclercova torta). Ampak verjetno so toliko fleksibilni, da se sprijaznijo tudi s toliko in toliko picami oziroma normalnimi obroki. Za vikende imajo res gužvo, tako da rezerviraj čim prej. Igralnice so pa res super, sploh tisti tobogani zunaj.
Tudi mi smo praznovali, ampak s 6 letniki. Naj povem, da je cena “pogrinjka” za torto, ki jo prineseš s seboj (krožnik in pribor) 200 sit, če se ne motim. Torej kar veliko. Pri njih se da naročiti tudi torto. Mislim, da imajo dve: čokoladna z banano in sadna z višnjami. Torti sta taki domači okrogli (vizuelno nič posebnega za otroke), nam pa je bila tista višnjeva za znoret dobra po okusu. Tista čokoladna pa zapahne in za moje pojme bolj primerna za odrasle. Mi nismo vzeli menijev, ker vemo kako je z otroci, največkrat zelo malo jejo, beri nimajo časa.
Naročili smo 4 pizze (malo mešane), 3 porcije pomfrija in za pit pomarančni sok(juice) in ledeni čaj+torta. Za 13 otrok naju je koštalo 17000 sit.Smo pa imeli samo otroke (ker so že starejši), kljub temu pa sva se z možem kar namatrala, da sva jih imela pod kontrolo, ker žal v Jurmanu nimajo animacije.Za naju je bil to daleč najcenejši RD, za otroke pa nepozabno, saj sva pripravila še srečelov (simbolična darilca za vsakega v vrednosti 200 sit).