Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja praznovanje prvega rojstnega dne

praznovanje prvega rojstnega dne

Živjo!

Bližamo se prvemu rojstnemu dnevu najinega sinčka, pa me zanima, kako ste (boste) praznovali prvi rojstni dan!

lep pozdrav

iris2

POZDRAVČEK!!
Pri nas smo sicer še daalleečč od 1 rd.dne,pa vseeno približno vem.Ker že sama nemaram veliko ljudi v hiši in sovražim biti v množici takih in drugačnih sorodnikov,sploh pa ne maram praznovanj (sem priznam kar nedružabna) no vglavnem bo vse bolj skromno,kaka torta in samo najbljižni : 1 babica,2 strica in moja sestra
Verjetno ti nisem kaj preveč pomagala :))
NAJLEPŠE SE IMEJTE!!

ana

Ana, hvala za odgovor, tudi jaz ne maram velikih praznovanj in me imajo za nedružabno (sama sebi se zdim čisto zadosti družabna), vendar vsi govorijo o prvemu rojsnemu dnevu kot o nečem posebnem – no, pa saj tudi je, ampak mogoče bomo vseeno na “D dan” šli samo mi trije recimo do Benetk ali pa kam drugam, sorodnikom se bomo šli pa pokzati mogoče na kakšen piknik ali kaj podobnega!

lep pozdrav

iris2

Prav zato, ker je ta dan nekaj posebnega za naju z možem, ga ne bova delila s preveč ljudmi 🙂 Ves dan sem bomo maksimalno posvetili drug drugemu, predvsem pa malemu slavljenčku, spekla pa bom tudi torto in zvečer povabila resnično najožjo družino.

Naša mala ima roj. dan julija tako da bomo popoldan pripravili majhen piknik za družino – babice in dedki, tete in strici ter še 2-3 družine (3 člani), ki imajo otrokew iste starosti, da se bodo malo zamotili in s katerimi se tudi sicer družimo
Pa seveda torta in veliko slik.
V kolikor bi morali stvar praznovati v hiši, bi povabili resnično najožje člane – tudi jaz ne prenesem gužve!

New Report

Close