Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Praznovanje Abrahama

Praznovanje Abrahama

Oče bo decembra praznoval abrahama, pripravljamo mu zabavo v gostilni z živo glasbo, okoli 70 povabljenih sorodnikov in prijateljev.

Imate kakšen nasvet, kako lahko popestrimo dogajanje? Vem, da obstaja veliko “klasičnih” igric za tako priložnost, a ne bi rada, da so preveč poneumljene.

Hvala za nasvete!:)

dajte mu narisat karikaturo , en gospod v radovljici riše zares NOREEE karikature…

naročite mu torto v slaščičarni ULLA (city park ljubljana), kakšno tako, štosno..so zelooooo dobre in LEPE
lp

http://www.karikature.si/

ne delam reklame, ampak mi smo to naredili in je res fuuul vžgalo…karikature so pa prvovrsstne

Odlična ideja, hvala! Pa karikature so krasne, res super…

samo nikjer ne piše cena…

Ja pišuka pokliči in vprašaj!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz sem svojemu mozu popestrila abrahama tako, da se v njegovi visini in postavi nagacila mozakarja, najprej dolge spodnje hlace in majico z dolgimi rokavi /bos ze kje dobila/, nagacila vsako posebej, potem v pasu skupaj zasila, nakar se zokne, spet prisila, za glavo sem uporabila kar en karnistercek primerne oblike, ga malo oblozila, ovila v gazo, narisala oci, nos, usta, …. Ko je bilo to gotovo, sem ga oblekla v mozeva najljubsa oblacila… n.pr. vedno je rad nosil rdeco karirasto srajco in kaubojke, tocno v to sem ga oblekla, nadela ocala, na usesa slusalke cez pa eno super silt kapo. Torej, bil je fiksno zrihtan, mehak in ne pretezak.
Vse to sem nagacila s slamo. Na vidno mesto smo dali njegov fotelj in ga polozili sedet.
Ful atraktivno, vsi ki so prihajali, so se v njega obregnili in se nasmejali, ravno zaradi oblacil, ko pa se je zacela zabava, pa je ni bilo sorodnice ali prijateljice, ki si ga ne bi pod eno nogo prijela, eno roko cez ramo, za drugo ga drzala in z njim plesala. Tako so se vsi poglobili v njega, da je bil na koncu bolj zaseden, kot sam slavljenec.
Mogoce se ti zdi to veliko dela, pa sploh ni, ce imas oceta rada bos mu z veseljem kaj podobnega pripravila in nikoli ti ne bo zal.
Na veliko torto pa smo dali 50 tistih sveck, ko pihnes in se nazaj prizgejo. Vsi so mu pomagali pihat, se zabavali, prepevali, resnicno lustno.
Zelim ti dobro organizacijo in prijetno praznovanje, tvojemu ocetu pa se na mnoga leta veliko zdravja in radosti.

[anita

pozdrav! potrebujem pomoč!
moj mož v decembru praznuje abrahama moja mama pa 60 let!
za domače, prijatelje in sorodnike bi radi naštimali malo praznovanja pa se nam zatika pri muzikantih.glede na to, da nismo pri najbolj premožni iščem ansabel, ki bi dobro igral, znal tud popestrit dogajanje z humorjem – zatakne pa se pri ceni! Vsi so toook dragi!!! Jaz bi lahko nekak odštela tam okrog 350 do 400 € pa ne vem, kje bi našla ansambel, ki bi mi za tak denar igral.
Bojim pa se, da nebi dobila kakih iksnih in bi mi pokvarili praznovanje, ki si ga že tako ne moremo nevem kako razkošno privoščiti.
Če kdo pozna kakšen ansambel, ki bi mi lahko pomagal, naj me obvesti na [email protected]
Pomoči bom zelo vesela

New Report

Close