Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja praznovali v mladinskem domu Jarše

praznovali v mladinskem domu Jarše

Pozdravljeni vsi skupaj!

Včeraj smo praznovali roj. dan v Mladinskem domu Jarše in je bilo zelo uredu, smo bili zadovoljni! Simpatičen prostor, dovolj prostora za vse (cca 30 odraslih, 30 otrok), dovolj prostora za pogostitev, norenje (telovadnica),…
tako, da toplo priporočamo!

Hvala Natje, da si nam dala idejo! Zdaj imajo varianto, če zrihtaš naslednje leto 3, ki bodo praznovali tam, imaš naslednje leto 50% popusta, tako, da lahko omenim tvoje ime Natje, če želiš!
Če se bo kdo zanimal, mu povem kako in kaj, vi pa omenite moje ime……

Če rabite kakšen tel, informacijo, kar vprašajte!

Lep dan vsem

Dammy

A pogostitev pripravijo oni ali pripraviš sam?
A je v telovadnici kaj za uporabljat ali je prazna in se moraš sam znajti?
Ali je kakšno vodenje, animacija?
Kakšna je cena?

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Zanima me isto kot Majav.Pa še kje je to?

Oj!

Vse ti prepustijo, le prostor oddajo, lahko pa se zmeniš mogoče tudi za animacijo!
V predverju je velika soba – jedilnica, kjer lahko pripraviš pogostitev, da se pogreti v mikrovalovki, skuhati kavo,… so mize in stoli in kar je seveda najbolj pomembno 2 ročna nogometa v katera so se zapodili vsi od 1 pa do 40 let! Za vse je bilo zanimivo.
Telovadnica – ima ribstole, plezalno steno, blazine in to je bilo dovolj, da so otroci noreli, plezali, smo imeli pripravljene igrice, pa jih ni preveč zanimalo!
Cena pa je odvisna za koliko časa vzameš, tako, da se vse zmeniš z njimi. Je pa v Jaršah – z rondoja proti Žalam, ne zaviješ desno proti Žalam, ampak naprej, 1. semafor desno in kmalu na levi strani je velika bela hiša – to je to. Tudi parkinga je dosti.
Smo se zanimali tudi drugje, pa ni nikjer tako velikega prostora za pogostitev, povsod so sicer opremljene telovadnice, animatorji, prostora za pogostitev pa ni, pa tudi dražje je bilo drugje!

Lp

Dammy

Hvala bomo poizkusili. Potrebujem za novembra in iskala sem ravno tako varianto, ker nas je na praznovanju čedalje več, tako da doma ne pride več v poštev, pa še vse naenkrat lahko opraviš – ta stare in ta mlade!

New Report

Close