Najdi forum

Pravna zaščita

Letos nisem plačala pri zavarovanju avta pri Triglavu 11% doplačila za tujino. Lani sem to imela, kakor tudi zavarovanje pravne zaščite zaradi uporabe motornega vozila po splošnih pogojih PG prz/03-2.
Plačala pa sem 3.000 SIT za pravno zaščito. Prijateljica mi je povedala, da je to, če nimam doplačila za tujino, vstran vržen denar, ker je PZ namenjena predvsem za tujino. Na zavarovalnici so mi povedali isto in da lahko dobim denar nazaj, s tem da pridem k njim z originalno polico in da bodo to stornirali. Zastornik pa mi je povedal, da to pride v poštev tudi doma.
Spoštovani gospod Bruno, kaj menite vi?
Vaše odgovore na vprašanja redno prebiram, saj tako dobim vpogled na različna področja zavarovalništva, zato se sedaj, ko se v bistvu ne vem odločiti kako in kaj, obračam na vas in pričakujem vaše mnenje.
Lep pozdrav!
Majdka

Pozdravljeni !
Če izveste na mojem forumu kaj koristnega zase, me veseli. Nikogar ne bi rad hvalil,še manj pa kritiziral,zato naredite tako, kot so vam obljubili na zavarovalnici.Če pa boste želeli bolj konkreten odgovor,pa mi napišite.
Lepo vas pozdravljam,pa srečno!
Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close