Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Pravilna priprava čaja

Pravilna priprava čaja

Za božička sem dobila pravi črni čaj v prahu. Kakšna je pravilna priprava?

Veliko je odvisno od vrste čaja. Če imaš črnega lahko pravzaprav še najmanj zafrkneš, saj moraš vodo samo zavreti in jo potem preliti po čaju. Računaj približno 1 žličko za eno šalčko. Potem pustiš nekaj minut, nato pa čaj odstraniš. Lahko mu dodaš tudi mleko in sladkor, ali pa piješ brez tega.
Za kaj več pa poglej kak čajni forum ali pa blog kakega ljubitelja čajev, tam se vedno najde kak nasvet za pravilno pripravo čaja. Mogoče to ni pomembno ravno zate, ker praviš, da si dobila čaj za darilo. Toda pri ostalih čajih, ki so pri nas manj poznani je postopek priprave zares zelo pomemben. Konec koncev verjetno vsi, ki imamo radi čaje, zmajujemo z glavami, ko nam v lokalih ponudijo zeleni čaj z mlekom ali pa zeleni čaj prelijejo s kropom,…

Oj punce, meni za afte ful pomaga ustna vodica parodontax. Namocim vatirano palcko za usesa in si malo pritisnem na afto in nekaj casa vpijam v njo ustno vodico,potem pa se gregram… Preizkusite meni je pomagalo!

New Report

Close