Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? pravica, kako pa uveljaviti za….

pravica, kako pa uveljaviti za….

Sem po operaciji, po besedah operaterja, rutinski. Izvid je po operaciji napisan skopo, brez razlage. Samo okvirno, kar je bilo narejeno.
Ker pa so se pojavile ogromne težave (hujše kot pred operacijo), sem to omenila že v bolnišnici. Zdravnik ni želel nič komentirati. Mesec dni po operaciji se težave niso nič zmanjšale, zato grem predčasno nazaj, zdravnik se izogiba konkretnim odgovorom, menca, vseh težav niti pri tem obisku ne napiše v izvid. Kljub prošnji, kljub vsem bolečinam se izvid glasi, da vse poteka normalno. Ker je bilo pred operacijo rečeno, da po 6 tednih še vedela ne bom, da sem imela kakšne težave se seveda sedaj sprašujem, kje se je zalomilo, saj mi je zdravnik povedal (ne pa napisal!), da bodo določene težave ostale, zdravljenje pa se bo precej zavleklo.
Ker se besede in izvidi ter seveda moje stanje tako razlikuje me zanima, kam se obrniti po drugo mnenje, kajti v tej dotični bolnišnici vem, da ne bo strokovno opravljeno, ker so si pač vsi kolegi. Nimam pa niti osnovnih papirjev kako je potekala operacija, kaj vse so naredili (samo da je vse potekalo OK).

New Report

Close