Pravi moški joka, DA ali NE?
dej tadej no … če ti pač ni za it v porodno sobo, pač ne it. simpl. in če te tvoja pozna, te verjetno tudi razume, da pač nisi za to. konec. pika. če pa tega na razume, potem je problem kje drugje in ne samo v porodni sobo.
pomiri se. eni moški so za v porodno, eni pač ne. in to ne igra nobene vloge, kdo je boljši, dober …
hej tadejček … a ti res misliš, da če si v porodni sobi, da potem ti vodiš porod oz. da pomagaš pri porodu? moški lahko ženo tolaži, ji daje moč, jo spodbuja … lahko si pri glavi in gledaš samo njo in ne vidiš ničesar drugega. če te je pa še tega strah, potem pa nikar it. saj je v bistvu čisto enostavno. ne it in konec.
tadej, ti si čist fajn. res. samo malo se moraš odpreti, da boš končno razumel, da smo na svetu različni ljudje. in ni razlika samo med žensko in moško pametjo, temveč tudi med vsako žensko in vsako moško pametjo. ko boš to sprejel, boš končno razumel žensko pamet in ti ne bo več presenečenje. pa veš zakaj? ker boš končno verjel vase.
Ooooh, še kako da jočejo….Pravi moški, po moji definiciji, je ta, ki se svojih čustev v prvi fazi zaveda, razume, jih je sposoben sprejeti. Nima veze, jih kaže vsem ali ne, važno je, da ima razčiščeno. Seveda je ženskam ljubše, da jih pokaže, delno je tudi tako prav. Ni ga človeka, ki ni kdaj na psu, da ne zajoče ob razočaranju, niti ga ni takega, ki mu solze ne bi stekle ob neizmerni sreči. Priznam pa, da so mi osebno ljubši odprti tipi, tako moški kot ženske, da vsaj vem, na čem sem, da ne rovarim po skrivnostnih pogledih in kretnjah, da se reče bobu bob. ‘Moji ljudje’ imajo mojo ramo, ko je težko, in imajo mojo dlan, da plosknemo, ko gre kot po maslu…. Jok je pač čisto normalna posledica žalosti ali sreče, nikoli pa naj ne bo manipulacija s človekom.