Najdi forum

Pravi moški joka, DA ali NE?

Ne razumem. Napačne ženske? Je narobe, če joka? Če ne joka?

ja, veš kaj je 97%: to je 3 na sto! pa kaj misliš da sem marsoveec?
sto je tut zame nekaj. 🙂

nič narobe … novorojenčki jokajo … dojenčki jokajo … otroci jokajo (deklice in fantki) … odrasli jokamo (ženske in moški) … vse je prav. samo cmere grejo pa tudi meni na živce (ženske ali moške).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja, veš kaj je 97%: to je 3 na sto! pa kaj misliš da sem marsoveec?
sto je tut zame nekaj. :)[/quote]

no zdej se pa že malo hvalimo (sto jetud zame nekaj) :)))
pač nisi še na pravo naletel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vsakega človeka se da spravit v jok, če dovolj pritisneš na pravo rano.

Je pa dejstvo, da testosteron štopa jokanje. Fizično. In da bo moral biti povprečen moški precej huje čustveno prizadet kot ženska, da se bo lahko zjokal.

Ej…ti si falil svet.
Emancipacijo smo ženske že preživele, v modi so moški, ki nosijo hlače.
Se mi zdi, da tebi tudi to ne znese…
Bo treba bolj v prakso vlagat, teorija ne zadovolji vsega.

Copate so definitivno iz mode. Poženščeni tudi.

Ti to sam sebi počneš. In to non stop. Sploh veš?

Hvala za kritiko. Vzeto na znanje.

eta je napisala, da zrel moški joka. Podobno tudi jaz mislim, da odrasel človek, ki je v stiku s sabo, ki zaznava, kaj čuti, ta čutenja tudi izraža. Najslabše je, če vse pritiske požira, požira, se dela junaka in skladišči (v stilu smo vsi veseli in zadovoljni), potem pa v neki situaciji nekontrolirano bruhne iz sebe in grobo pobruha drugega.

Joka, joka, vsi mi jočemo. Kar je zdravo in edino prav. Jaz vedno rečem, boj se tega, da ne bi več mogel jokati, ker ga ni hujšega občutka kot je ta, da se ne moreš (več). Doživela, z veliko sreče preživela.

Drugače pa tudi sama težko prenašam cmere, ženske in moške.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Pravi dedec ščije stoje, ne spušča pokrova, pije pir, ne joka, ne trpi, gleda fuzbal in formulo, pušča nogavice pri postelji in vara:) a ne:)

-Vse ostalo so ljudje…vseh spolov, narodnosti, navad, karakterjev….

Pozabila si še to, da ne zna pritisnit enga knofa na pralnem stroju in pade v nezavest v porodni sobi 🙂

Oh; ajnis, Janis! Pralni stroj smo izumili, v porodni sobi pa nimamo kaj iskati. Pusti ti mirello…

tadej:
V porodni sobi je moški zelo zaželjen in zelo dobrodošel:za žensko, porodnico!

Ker, zdravniki, ginekologi, babice in drugo osebje pa res ne potrebuje pomoči-torej, moški ni v porodni za pomoč osebju ampak za občutek varnosti svoji ljubljeni ženski;)

Pranlni stroj je mogoče izumil moški, ni bil pa dedec;)-gotovo je moral pomagati pri pranju, pa si je olajšal delo;)-pravi dedec pa še vidi ne vode:)) kaj šele da bi pral;)-torej, pravi dedec se tudi umiva bolj poredko, ker je njegov vojn tisti pravi;)

Ja, moj joka, ko mi ne pride do konca, verbalno je prešibek. Nobeno dokazovanje ljubezni mi ne pride več do živega, ker, ko izgubiš vero v človeka, izgubiš vse. Še bog mi ne more pomagati, ker potrebujem moč, da se izvlečem in preživim, ne pa, da molim.

Tule si se popolnoma izgubila! Tako se ne boš izvlekla.

Mirella, :))) marsikaj bi ženske rade pa jim ne gre. To s porodno sobo je ena takih stvari.

Jaz sem kar precej dedcev videla, ko sem bila v porodni sobi, obakrat. In vključno z mojim so bili pravi dedi. Ja in moj je jokal v porodni sobi (takrat sem ga drugič videla jokat)..

tadej, moj mož je sam želel biti ob meni in kljub temu, da sem bila prvič skeptična, če ga potrebujem, sem mu hvaležna, da je bil ob meni in da gleda na vse to zelo zrelo in življenjsko.
Ste si pa različni, tako, kot smo si vsi in ene pač to tudi bolj zanima, eni pa še pri kravi ali kobili v domačem hlevu ne bi zmogli;)

Po moje je zelo pošteno od ženske, da takih stvari nekako ne “zahteva” od moškega. Če mu je do tega, se bo sam angažiral, če ne, so sami problemi z njim in je še ona živčna, ker ve, da ga je prislila.

Saj sva si kar blizu. Mene zelo moti “strokovni pritisk” ki ga pri nas izvajajo zdravniki. Kot da sploh ne ločijo da ne gre za kravo… da to ni isto!

New Report

Close