Najdi forum

Po 1,5 mescu sem nekako spet pogledala na ta forum in se odločila, da vam napišem, kako je sedaj.

Stike z njo je popolnoma prekinil. Brez protesta. Pogovorila sva se, se tudi še zdaj velikokrat.Povedala sem mu, kaj čutim, kako me je prizadel in da je to izjema, preko katere sem pripravljena it. Da za “drugič” nimam energije-da sledi takojšnja ločitev.

Pozorno me je poslušal,prevzel krivdo nase, se kesal,… Ponovno sem Postala samozavestnejša, samostojna. Tudi njegov odsnos do mene je zelo spremenil (mogoče posledično tudi zaradi moje “trdnejše” podobe-ne vem).

Sicer je z besedami bolj skop (je vedno bil), a jih ne potrebujem. Čutim…

Ni mi žal, da poskušam znova. Če je res prava pot, se bo seveda pokazalo čez čas. Sem pa močnejša in “bogatejša” za eno izkušnjo, ki je nikomur ne privoščim. Živim kot prej, veselo in sproščeno (kolikor gre). Kar skoraj celo leto nisem!!!

me veseli,samo da si ti sproščena in boljše volje,samo to šteje,živlenje je prekratko,da bi se človk preveč sikiral:)

Pozdravljeni,

veseli me, da ste se po določenem času, ki ste si ga upravičeno vzeli zase, znova odzvali. Sama lahko rečem, da so me vaše besede precej razveselile, čeprav nasploh prevare in nezvestobe kljub vsemu nekje globoko puščajo dvome, negotovost, strah in precej nezaupanja. Zlasti pri slednjem se zelo zaostri: ali bom še kdaj zaupala, ali sploh lahko še komu zaupam, preveč težko je bilo, da bi znova zaupala… Ponovna vzpostavitev zaupanja je namreč proces, ki traja. Tega se ne da doseči na hitro, temveč počasi, z majhnimi dejanji in iskrenostjo. Seveda je precejšnja odgovornost na tistemu, ki prevara, zlasti zavestna odločitev, da tega ne bo več počel.

Pogovor je vsekakor vedno pravi način in prava pot k novim, bolj zadovoljujočim odnosom. Kot pravite, ste mu zaupali, kako se počutite, koliko vas je prizadel, kar je pogumno in zrelo dejanje. Je tisto, kar človeka razbremeni, sprosti in mu hkrati da upanje. Zaupati drug drugemu strahove, o katerih je tako težko govoriti, spregovoriti o stiski, v kateri se znajdemo, je vedno težko, ampak hkrati edini način, kako biti bližje drug drugemu, kako biti bolj povezan, kako drug drugega sprejeti in razumeti.

Želim vama čimveč sproščenih trenutkov, časa za pogovor ter poguma za odkritost in iskrenost v odnosu.

Pa srečno!

New Report

Close