Najdi forum

Po nekaj časa premora sem se odločila, da zopet nekaj napišem na ta portal. Rada bi moenla izkušnjo ,kisem jo imela s tistim moškim.4 mesece sem bila z njim v vezi potem pa ugotovila, da on nima interesa in tudi jaz nisem silila vanj, zato sem predlagala , da narediva pavzo.Res sva jo.Nisva več skupaj hidla ven a srečevala sva se v skupini in tam občasno spregovorila ,če je bil trenutek naklonjen.A leta so minila in prišla do spoznanja, da ta moški ni bil pravi zame igral se je z mojimi čustvi jaz pa sem mu slepo verjela, da me ima rad, on pa je rabil družbo in nekoga na katerega se lahko nasloni, ko mu prijatelji obrnejo hrbet.Večkrat se je v družbi deklet vrtel še v času, ko sem z njim hodila to me je zlo motlo.Večkrat sem ga o tem spraševala kaj to pomeni, zakaj to počne in ni dal jasnega odgovora čez nekaj časa sama spoznam resnici, da jih je poleg mene še veliko drugih imel in mi ni bil zvest tako kot jaz.Zato sem mu enkrat jasno in glasno, ko me je ogovarjal povedla, da me naj pusti pri miru, ker jaz njegovega mešanega obnašanja ne odobravam.Nakar se je zamislil poskusil potem pa pustil na miru.Sedaj pa imam mir ampak sama se moram kontrolirati, ker mi srce še vedno ne da miru in mu občasno pišem glede preteklosti z njim…a upam, da me bo tudi to minilo, da ga bom dala iz srca…
Lp.Vesna

Ko spoznaš pravo osebo to začutiš?
Jaz sem takšno osebo spoznala že pred sedmimi leti…takrat nisva imela nič, samo prijateljski pogovori dolgo v noč, vsak dan…kmalu je to zamrlo…našel si je drugo…in tako se nisva vmes slišala več kot štiri leta. Lansko leto sva spet obnovila stike, bila skupaj nekaj časa, nakar so se najine poti spet ločile. Ne vem ali je neumno ali ne, ampak od takrat ko sem ga spoznala nikogar drugega nisem mogla spustiti v svoje življenje, ne zares…vsi so mi rekli, da se vidi, da sem “rezervirana” že za nekoga. Zato tudi tega vsega ne razumem, kajti rada bi šla dalje, rada bi imela nekoga ob sebi, ne pa da zmerom me nekaj nazaj drži.

New Report

Close