Najdi forum

Prav dober uspeh

Lepo prosim kakšnega ućitelja ali učiteljico, da mi pomaga. Hodim v 4.letnik gimnazije in ker se mi gre za uspeh, t.j. točke, bi bila zelo rada prav dobra.
Prosim, če mi lahko poveste ali bom prav dobra:
slo 3
mat 2
zg 4
ang 5
filoz. 5
psih 4
zg.umet. 4
nem 3
Lepo prosim za vaše mnenje.Hvala lepa in pozdravček!

4 ocene imaš zaključene (ali boš imela zaključene) 4 ali 5
3 ocene imaš zaključene (ali boš imela zaključene) 2 ali 3
po moji logiki boš prav dobra.

Čestitam!

Za PD uspeh moraš imeti več kot polovico predmetov 4 (lahko pa seveda tudi 5) in lahko imaš eno dvojko.Ti imaš 8 predmetov (vseh skup) in od tega imaš 5 predmetov 5 ali 4,to je več kot pol, in zgleda da boš prav dobra.Čestitam!Kam pa misliš iti naprej?

na politologijo:) pa rabim malo vec tock tud 🙂
joj najlepsa vam hvala! dons so me cist zivcki izdali!

LP pa lepo lahko nocko

Da se boš manj živčkala, ti še jaz pritrdim, da je tako, kot je rekel/a Pipi. Če bo končni uspeh res tak, imaš torej že vsaj 16 točk (plus 3. letnik + matura) … počasi pa vztrajno proti vpisu na faks!

Te pa bi lahko še meni povedali. Jaz imam 7 predmetov in od tega bom imela 4 predmete 4 ali 5, dva predmeta 3 in enega 2. Je to še lahko prav dober uspeh?

Sanja, kot že rečeno zgoraj (Pipi), moraš imeti vsaj polovico predmetov 4 ali več za pdb uspeh. Ker imaš 7 predmetov, moraš torej imeti vsaj 4 predmete zaključene s 4 ali 5, ostale tri predmete imaš lahko 3 oz. dva predmeta 3 in največ en predmet 2.

Bolj na ‘izi’ oz. praktično povedano: s takimi ocenami, kot jih navajaš, imaš lahko na koncu prav dober uspeh.

razrednik (razredničarka) te mora na konferenci predlagati za pravdober uspeh in potem o tem odloči učiteljski zbor. običajno je to samo formalnost (če nisi kako posebej problematična)

Ja,ponavadi naredimo tako.Če ne bo nobenih pripomb s strani učiteljskega zbora boš prav dobra.
Srečno!
Živa

Tvoje matematično izračunano povprečje je 3.75, kar je po logiki več kot 3.5 gre navzgor. Po reglcih, bi to moralo biti pravdobro, če le ne bo kdo “veselo” zakompliciral.

P.S.: Razmisli še glede te politologije, same čudne kritike padajo na ta študijski program.

Saj ni važno povprečje,lahko imaš vse 5,pa dve trojki pa nisi odličen!!!

Kot sem tudi zgoraj napisala. Se da tudi zakomplicirat. Sicer pa so bili že tudi izjemoma z dvema trojkama odlični-le prav se moraš pisat…
Ana

Ana, končnega učnega uspeha se ne da izračunat na podlagi povprepčja, ampak je njegovo določanje predpisano s pravilnikom. Kar se pa tiče izjem – no comment!!!

Ali sem z 7 trojkami in 5 štirkami in 2 petkami pravdober? (po povprečju ja)

ja

LP!
Mene zanima…
Če imam :
5 predmetov s 3
4 predmete s 4
3 predmete s pet
in en predmet z 2…imam pa 16 predmetov le da se 3 pari predmetov združijo, torej imam 13 predmetov…
imam možnost za prav dober uspeh?

LP!
Imam eno vprašanje..
Če imam
5 predmetov s 3
4 predmete s 4
3 predmete s 5
in enega z 2…..imam 16 predmetov le da se trije pari združijo torej imam 13 predmetov..
imam možnost za prav dober uspeh?

Hvala LP!

Lep pozdrav imam vprašanje. imam 14 predmetov od taga 2 dvojki 3 trojke 3 stirke in 6 petk. kakšen je moj uspeh po izračuno 3.9. hvala

Zanima me,če sem lahko prav dober s temi rezultati:

6 predmetov imam 3
3 predmete imam 4
2 predmeta pa 2

kako kaže ?

Zanima me,če sem lahko prav dober s temi rezultati

6 predmetov imam 3
3 predmete imam 4
2 predmeta pa 2

kako kaže ?

New Report

Close