Pralni stroj Miele
imam in ne bi zamenjala. če imaš možnost, daš kak evro več in imaš res kvaliteto. z dizajnom so res malo zadaj, razen če kupiš top model. no, tista cena je pa kar zasoljena…
ne bi rada kritizirala drugih, a imam izkušnjo, ko je po letu dni, odkar stroj ni deloval, serviser gorenja le priznal, da je npr. v našem primeru sušilni stroj zanič. seveda po tem, ko je potekla garancija. pošiljko iz nemčije so pač dobili vrnjeno, a so jo brez problema prodajali nam, balkancem. v bistvu se je stroj nenehno pregreval. no, povedal je še, da naj drugič rajše kupimo eno drugo znamko. takrat sem si rekla, da nočem niti enega gorenjevega aparata v stanovanju (no, imam še tisto staromodno visečo vago na steni). gorenje očitno lahko uspeva le na takih trgih, kot je naš, slovenski… v tujini nimajo šans. to hitro izveš od kakega trgovca v avstriji.
če se boš odločila za miele, ti ne bo žal. odnos je povsem drugačen. aha, pa še to: splača se ti kupiti od kakšnega zasebnika, ki prodaja njihovo opremo, npr. Pohištvo Horvat. ne rabiš iti tja, zmeni se kar po telefonu in ti dostavijo. ceno bo lahko precej nižja od tiste npr. v big bangu…
kakor koli se boš odločila, želim ti čim manj obiskov serviserja.
Pozdravljeni.Tud sam uporabljam Miele pralni stroj in sušilni stroj Miele.Pralni stroj sem kupo lani,ko sem se selil na svoje.IN sicer model W 3985 WPS.To je baje top model od Miele.Sej je tud najdražji bil kar 2097 eur.Sam mi ni žal,ker stroj popolnoma tiho deluje,tud na 1800 obratov,se ga komi sliši.Sušilni stroj mam pa že 6 let,do danes brezhibno deluje.Sem pa imel prej pralni stroj od Gorenja.Bog pomagi,živa katastrofa.Nkol več od Gorenja nč.Je reku serviser,da naj MIele kupim.Pa je res odlična zadeva.Je drago,sam se splača.Sem pa mami kupo pred 7 leti pralni in sušilni stroj Miele.Pere vsak dan po dva stroja in suši.Do danes delujeta popolnoma brezhibno kot nova.Pa tud takrat plaču ogromno denarja.Sam se ti splača čez leta.Tako da v trgovini gledam samo znamke: Miele,Siemens,Bosch,Aeg.Nemška kvaliteta je bila in bo.