Najdi forum

pralni stroj

Razmišljamo o nakupu novega pralnega stroja in sem prebrala že veliko forumov, ampak nisem zasledila tistega kar me še zanima… zato odpiram še svojo temo.

Ali je kaj na tem da nekateri stroji bolje operejo trdovratne madeže kot drugi? Jaz sem probala že različne praške, mama in tašča prisegata na Ariel, meni pa se zdi, da karkoli uporabim, tudi Ariel sem probala, da nikoli ne dobim madežev ven – razen če si pomagam z razmaščevalci ali posebnimi sredstvi (wanish ipd….)… ampak včasih kak kos oblačila pobegne mimo kontrole, včasih pere mož, pa tudi ne ve ali ne pogleda, če je kaj za posebno pripravo pred dajanjem v stroj… Včasih tudi pozabim, ko na hitro polnim stroj… ne moreš pa kar sproti ko umažeđ dat teh odstranjevalcev madežev, pa pustiti nekaj dni, dokler bo stroj za prat, ker potem lahko razžrejo blago… (se mi je že zgodilo)…
Ali je kaj odvisno od stroja, ali ne? In če ja – kateri stroj boljše izpere madeže???

Hvala že vnaprej za odgovor!
LP

Ne vem, če je tema še aktualna … Sva ravno kupila nov pralni stroj in sem v navodilih za uporabo na zadnjih straneh našla poglavje: Babičini nasveti za naravno odstranjevanje madežev. Bila sem prijetno presenečena 🙂

Pralni stroj ze kupljen… ampak ti nasveti me pa zanimajo 🙂 lahko delis prosim? 🙂

V google vtipkaj:
podrobna navodila za uporabo pralnega stroja gorenje

potem odpri prvi pdf in najdeš na strani 41 in 42 🙂

New Report

Close