Najdi forum

Praksa/delo v vrtcu

Sem študentka višjega letnika pedagogike in bi rada med počitnicami in lahko tudi kasneje čez šolsko leto delala v vrtcu (kot pomočnica vzgojiteljice) ali kakšni drugi izobraževalni inštituciji v Ljubljani (lahko tudi v administraciji – imam izkušnje). Če kdo ve, če kje potrebujejo kakšno pomoč, naj mi sporoči na mejl ali pa pusti svojega, da ga kontaktiram. Hvala za vsako informacijo!

Živjo,
zakaj pa ne pokličeš na vrtce v svoji okolici, pa malo povprašaš? Moja sestra je tako dobila počitniško delo (sicer kar v vrtcu, v katerega je sama hodila). Vem, pa da so poleti kar v stiski, kar se osebja tiče. Srečno!

Katarina, hvala za idejo! Na to pa še pomislila nisem … Bom poskusila tudi to!

Pri nas na Gorenjskem so mi pred leti rekli, da lahko, vendar prostovljno (brezplačno).

J.

Živjo, Keri,
moji sestri so plačali (ni bilo sicer kakšno strašno plačilo, ampak če ti gre še za izkušnje, pa kar ugledno). Mislim, da ljudi za tako priložnostno delo, kjer moraš biti kar precej strokovno usposobljen, pa še smisel za delo z otroci moraš imeti, precejšnjo potrpežljivost, etc., kar manjka. Srečno pri iskanju, LP

Oj…
Morda kdo ve za kakšno honorarno delo v vrtcu čez počitnice? Imam srednjo zdravstveno šolo.
Hvala in lp

New Report

Close