Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Poznavalke Just-a – eno informacijo bi prosila :)

Poznavalke Just-a – eno informacijo bi prosila :)

Zanima me, katera krema od Justa bi bila najbolj primerna za bolečine v mišicah, se pravi za lajšanje bolečin v mišicah, za revme, ali pa ˝heksnšuse˝ (se opravičujem, ker ne vem pravilnega slov. izraza). V mislim imam seveda masiranje bolečega mesta s takšno kremo. Hvala vnaprej za odgovore.

LP

Pri nas najprej probavamo s kapljicami 31 -skoraj vsako bolezen
Če jih imaš probaj malo vtirati , škodovalo ti sigurno ne bo.

Lp,Nevena

Pozdravljena!

Kar se tiče revme; če ti paše toplo na teh mestih, bi ti priporočala brinjevo kremo v kombinaciji z oljem 31. Brinjeva krema ima namreč termičen efekt – mesto ogreje. Seveda, če ti to paše.

Za “heksnšuse” ne vem, jaz uporabljam za sprostitev utrujenih nog, rok oz. da nimam “musklfibra”, bodyfresh.

Drugače bi ti pa pomagala kakšna kopel. Saj le te omogočajo, da se mišice sprostijo, se ne krčijo tako zelo in potem tudi ne boli.

Glede kopeli bi ti svetovala brinovo (pospešuje krvni obtok, pomaga pri bolečinah v mišicah, revmi, išiasu). Po kopeli pa se po potrebi na mažeš še s kremo!

Za začetek bi poskusila samo eno zadevo, da bi ugotovila, ali ti sploh ustreza.

Veliko sreče in lep pozdrav

Petra

Meni sede Body fresh. Za bolecine in pa za po soncenju, super zadevica.
Brinovo je pa najprej treba na kozi sprobat. Meni je prvic kar kozo zgalo, vse rdece. Je ful mocna. Tako da previdno:)

Tanja

Nova Tanja ni ti kožo žgalo, temveč je to reakcija brinove kreme, saj bi vam svetovalka na predstavitvi morala povedati kakšna je reakcija na obolelem mestu – koža popolnoma pordeči, to ni alergija, pa tudi krema ni premočna le brin tako deluje. Seveda pa je za tovrstne težave najprimerneje uporabljati brinovo kremo v kombinaciji z eteričnim oljem 31, najprej olje, nato pa pore zamašimo z birnovo kremo. Učinek je zagotovljen.

New Report

Close