Poznate NONI sok?
Jaz sicer nimam sladkorne bolezni, jo je pa imela moja babi (zdaj žal že pokojna) in tudi moj oče jo ima. Ker se pri nas v familiji kar precej ukvarjamo z zdravo prehrano in dodatki k prehrani, me zanima če je kdo že probal Noni sok. To je sok iz tropskega sadeža in med drugimi kvalitetami, ki jih ima, znižuje tudi raven sladkorja v krvi. Moj oče ga pije zdaj že ene pol leta in ga zelo, zelo pohvali. Tudi izvidi od zdravnika, ki jih je dobil prejšnji teden so bili obetavni. Pred tem so mu že rekli, da bo moral na inzulin, sedaj pa se je stanje izboljšalo. Stric mu je svetoval ta Noni sok in ga je probal – saj nimaš kaj izgubiti. No, in deluje!!!
Me zanimajo vaše izkušnje, če ga kdo pije?
Kje pa se kupi ta sok in kolk stane? lp
Oče ga naroči pri nekemu gospodu iz Ljubljane (če niste iz LJ vam ga tudi pošlje po pošti). Cena je mislim da 20 Eur za 1/2 litra. Najbolje da se ga pije vsak dan zjutraj pred obrokom 0.3 dl.
Če vas zanima tel.št. tega gospoda mi pišite na privat.
Lp,
Poznam noni.Sedaj ga imajo celo v prahu za zmešat v vodi.Sama ga pijem kakšen mesec in se odlično počutim.Če ga želite vam lahko dam informacijo kje ga dobiti.
madonca 50 eur za POL LITRA, a ste čisto zmešani al kaj….spet nekdo služi na račun revežev
Živjo.
Jaz sem pila Noni sok pri prvi diagnoze o rahli okvari ščitnice. Pila sem ga zjutraj 0,3 pred prvim obrokom in je ODLIČEN! 100 % POMAGAL, ker so bili naslednji rezultati super in ni bilo več znakov obolenja. Je pa res zelo zelo drag (ampak glede na količino, ki jo dnevno zaužiješ, mislim da ni take panike). Če gre za zdravje, konec koncev cena ni več tako relevantna- se vam ne zdi?
Je pa res da obstaja ogromno različnih znamk, vendar jaz prisegam samo na enega (uvoz iz Amerike) in ga dobiš samo po pošti ali pa kontaktiraš fanta, ki se s tem ukvarja že vrsto let (ima tudi predavanja). Naj rečem, da je kasneje Noni pomgal tudi moji sodelavki…LP
Mogoče ne bi bilo slabo povprašati v lekarni ali specializirani prodajalni, kjer ga tudi prodajajo, pa še ceneje je običajno kot v mrežnem marketingu. In, najpomembneje, znajo vam tudi svetovati. Na prodajnih mestih se dobi tudi nevtralna knjižica NONI SOK – resnice in zmote, kjer lahko več preberete o njem. Jaz sem ga pred kratkim kupil v Sanolaborju, cena za 1 liter je, nekaj manj kot 35 EUR, pa še BIO certifikat ima. Gospa je bila zelo prijazna in mi vse razložila. V začetku meseca imajo tudi “upokojenski” popust. Se kar pozna pri 35 EUR…
Veliko zdravja vsem.
Spoštovani,
tudi sam sem sladkorni bolnika tipa 2. Pred kratkim sem se vrnil iz bolnice, kjer sem na ležišču poleg mene spoznal gospoda, ki je tudi imel sladkorno tipa 2. Vendar merjenje njegovega sladkorja v krvi je bilo čisto nekaj drugega kot moje. Oba pa sva jemala glucophage 850 3 x dnevno. Ponudil mi je majhno stekleničko in rekel poizkusi. Pol zjutraj pol zvečer.
Takoj, ko sem začel piti ta juice(ni noni) se mi je nivo sladkorja drastično znižal. seveda še vedno jemljem tablete 3 x dnevno. Pred pitjem so bile moje merjene vrednosti med 10,0 in tudi do 15,0. (začuda je bil 3 mes. test vedno OK). Zdaj pa so moje vrednosti med 6,3 in 8,5. Seveda je tudi počutje precej boljše. Ta juice vam lahko pomaga tudi pri drugih vrstah bolezni.
Pri diabetesu tipa 1 pa so bile vse inzulinske celice v trebušni slinavki un ičene, to pa seveda paciente prisili. da uporabljajo zunanje vire insulina, da bi preživeli. Pri teh pacientih je nadzorovanje krvnega sladkorja pogosto problematično, saj ravni sladkorja močno nihajo. Pri pacientih z diabetesom tipa 1, ki so uživali ta napitek kot dopolnilo zdravljenju so opazili izboljšano nadzorovanje glikemije, kjer se je amplituda nihanja le-te zelo zmanjšala, občutno pa se je zmanjšala pogostnost infekcij. Vsi, ki bi želeli kaj več izvedeti o tem dopolnilu k zdravljenju in v katerih boleznih vam še lahko pomaga, mi pišite na mail.
Lep pozdrav
Pozdravljeni,
Zanima me, ali ima tale noni tudi kaj opraviti pri kromičnem obolenju ledvic? Ali je res, da drastično izboljša počutje in dvigne imunost organizma?
Hvala za odgovor.
Pozdravljeni,
Noni soka ne smete piti v primeru, da obiskujete dializo ali imate presajeno ledvico. V nasprotnem primeru Noni sok zelo ugodno deluje na težave z ledvicami. Sama uporabljam različico v prahu – je cenovno ugodnejša, pa še vedno jo imaš pri roki. Če potrebujete še kakšne informacije, me lahko kontaktirate zasebno.
LP!
Pozdravljeni,
če koga zanima noni v prahu mi naj piše na e mail; [email protected]
jast mam noni prasek tel 040171523
Vsi nekaj samo govoričite , da pa bi povedali kje se ga da kupiti ,to pa ne.
V tem času ste verjetno že dobili informacije o tem, kje dobiti sok. Imajo ga v lekarnah, v prodajalnah Sanolabor, prašek noni pa sem sama kupila v DM (Drogeriemarkt). Ogromna ponudba pa je tudi na internetu (tudi v Sloveniji).
Moje izkušnje z noni sokom so dobre, res pa je drag.
Razlika v ceni med Noni sokovi na trgu je posledica same vsebnostni nonija, v pasterizaciji in seveda tudi od kod izvira. Uradno ga lahko naročite: https://pomladitese.wordpress.com/2015/05/22/pomladite-se/
Pozdravljeni sedaj obstaja Noni ki ga spijemo kot tekočino nima pa več tistega bljak in slabega okusa, preverjeno iz prve roke super zadeva, priporoča ga sam pediater iz UKC Lj, tako sem sama do njega tudi prišla ima izvrstne rezultate in lahko se ga nadaljne pije brez da bi morali paziti na dnevni odmerek…..z njim pa zaužijemo še potrebne količine vode….če koga zanima naj me kontaktira lp
Premium Noni sok, ki ga odlikuje visoka vsebnost Noni sadeža in ima prijeten okus lahko naročite na http://pomladitese.com
A ni čudno kako oglašujejo, da ga pije cela polinezija. Če bi bilo temu tako, bi morali vsi kar sijati od zravja, tako pa je tam 50% populacije krepko predebelih. Že po samih izjavah kako je zadeva oh in sploh in krepko pretirani ceni 50€ ali več za liter soka?? lepo prosim, je precej očitno, da gre za malce bolj sofisticiran nateg.
Jaz noni sok pijem že dolgo, že več kot leto dni ga kupujem prav preko carso.si (točno tole: https://www.carso.si/noni-sok). Raznim tem domačim mešanicam enostavno ne verjamem, tam pa vem, da je preverjeno in deluje. Vsaj na meni 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.