Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? poznate koga, ki mu je CT napačno pokazal tumor na žolčniku in metastaze na jetrih???

poznate koga, ki mu je CT napačno pokazal tumor na žolčniku in metastaze na jetrih???

NE MOREM VERJETI…….

moj oče je bil v petek operiran, odtranili naj bi mu žolč, tumor na njem in del jeter zaradi metastaz….

pri operaciji so ugotovili, da ni nikjer nobenega tumorja in tudi ne metastaz, odstranili so mu žolč in pesek v njem ter vstavili cevko….

komentar zdravnika danes na vititi: Očitno je prišlo do napake pri CT preiskavi…

Ne delam nobene reklame in čisto vseeno mi je, ali je res prišlo do napake (tudi UZ je pred CT pokazal tumor!) ali ne, AMPAK:

Oče je pet tednov pred operacijo užival čaj iz brezove gobe ter olje sibirske cedre in čage…..

NI PA EDINI, KI JE TO UŽIVAL IN SO ZDRAVNIKI POTEM UGOTOVILI, DA JE BIL PRVOTNI CT NAPAČEN!! 🙂

skratka – smo noro veseli….ampak če je bil CT res napačno tolmačen, a veste kakšen šok je to za človeka, ki mu povedo, da ima raka in metatze na jetrih in kaj je preživljal teh pet tednov??

Upam, da bo še kdo poizkusil tole zadevo, saj očitno ne škodi in samo pomaga, zlasti pri raku na prebavilih….

reklama deluje , jaz pa komaj čakam na tvoj paket.
Daj se že oglasi, koliko pa imaš tega, ker si že trikrat objavila?

Halo, a jaz kaj navajam, od kod nabaviti zadeve??? Gobe si lahko sami naberemo, olje pa prodaja več ponudnikov v Sloveniji….

jaz bi samo rada , da čim več ljudi prebere in poizkusi….. da bo CT izvid čimvečkrat napačen 🙂

New Report

Close