Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Pozitiven test nosečnosti in še menstruacija

Pozitiven test nosečnosti in še menstruacija

Menstruacija je sicer šibkejša kot ponavadi, ampak je in se vleče že cel teden.
Najbrž to pomeni spontani splav, kajne? :((( Čeprav bolečin in krčev pa ni od nikoder…

Ali je imela katera od vas kaj podobnega, pa se je nosečnost kljub temu obdržala?

Jap.
Krvavitev se mi je ponovila 3x in sicer na 21 dni tako kot perioda, trajala je pa tudi po 10 dni. Jaz sem prvic itak mislila, da je perioda (je sicer malo zamudila, pa nic hudega), drugic mi je bilo pa le malo cudno vse skupaj – slabosti in napetost v trebuhu in prsih, pa sem naredila test.
Danes imamo super 11-letnika :))

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

za vsak primer pa pojdi do svojega ginekologa,da te pogleda na uz,ker gre lahko tudi za izvenmaternično nosečnost ali pa za samo za malo čišče…lahko je nosečnost tudi v redu.lahko boš tudi odbržala a moraš po zdravila.srečno

če imaš pozitiven test in krvaviš pojdi k ginekologu. seveda pa vsaka krvavitev ne pomeni splava.

Hvala vam za vaše izkušnje.

Bom videla kaj bo povedal ginekolog ko me bo pregledal. Držite pesti!! 🙂

Moja teta je imela podoben primer. Je mislila, da ima menstruacijo, pa je bila že noseča. Vse je bilo v redu in je normalno donosila.

Živjo, mene zanima če katera ve če po spontanem splavu še ostane kej unga hormona… js namreč niti ne vem če sm bla noseča, ker nism nardila testa, včeri pa domim M (al nevem točno kaj je ker je čist drgač ko moja normalna M – lilo iz mene, ponoč blo treba zamenat tampon 2x, plus krči ki jih drgač nimam) zdej pa bi rada vedla a sm bla noseča al kaj… in če test mogoče pokaže tut po SS??? hvala za odgovor

Zdravo

Jaz sem v ponedeljek naredila test nosečnosti,ker je bilo že 4 dni,da mi zamuja menstruacija,test je bil pozitiven. Od danes naprej,ko grem na wc in obrišem je kri,klicala sem ginekologinjo in je rekla,da naj spremljam krvavitev in naj počivam. Mi katera lahko pove ali sem zdaj komaj dobila M ali pa bom imela splav?

New Report

Close