Najdi forum

Požiranje sperme

Kaj je tako erotičnega in vzburljivega na požiranju sperme?

Prosim odgovorite, ker me resnično zanima!

LP in hvala za odgovor!

To je ena izmed stvari, ki jih ženska naredi moškemu (če ji pač sede), ker ju to še bolj poveže na intimen način. Saj če pogledaš analne odnose…morda se to tudi ne zdi ravno seksi in ne vem kaj, ampak to še poglobi odnos med dvema, ki se imata rada.
Telebajsek, a si še bolj mlad??

Požiranje sperme je čisto vredu, vendar ne sili dekleta v to, če sama noče. Kaj je na tem? S tem daš vedeti partnerju, da ga sprejmeš v vseh pogledih – brez predsodkov. Ni pa to merilo, koliko te partner ljubi. Je kot pri hrani npr. – enemu so jetrca všeč, drugi jih sovražijo – stvar okusa.

Spermo mam še posebej rada, posebej če sem zalita po celi glavi in joškicah. Sperma mi je všeč, ker je dobrega okusa. Mljask… Ampak vse je odvisno od tipa, pri dveh mi je bla sperma ful všeč, nekateri majo pa tud ful kislo al pa grenko, pa je ne maram.
😉

Meni je to zelo vzburljivo, mojemu fantu je to tudi zelo všeč. Všeč mi je tudi, če me pošprica na jezik, po obrazu, prsih,… Je pa res, da lahko to počnem samo z nekom, ki ga imam rada, zame je to namreč zelo intimna zadevica.
Boni

Kaj ni AIDSA v spermi ???

Hm, men to kr sede, sam ne vem zakaj, ampak je cist nekaj drugega, ce zenska spermo pogoltne, kot pa ce jo pljune ven.

Men to sploh ni usec. Se raje prej odmaknem. Noben me se ni silil v to in ce bi me, bi blo zelo primitivno. Nekaterim pa pac pase. Tudi sama ne razumem, kaj je pr tem tok dobrega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close