požira druge
S fantom sva skupaj več kot pol leta. oba sva prekoračila trideseta, kar naj bi pomenilo, da vsa vendarle zreli in odrasli osebi. Zelo je ljubeč in pozoren, z zelo močnim libidom, ki mu včasih ne morem slediti. Včeraj pa me je na zabavi zelo negativno presenetil Plesal je z nekim dekletom, prišel nazaj k meni sedet in izdavil:”Kako je seksi, takoj bi jo podrl”
?!?!?!?!?! :-(((((
Med pogovorom-želela sem to namreč takoj razčistiti-mi je dejal, da itak 90% moških tako razmišlja, ne glede na to, ali imajo partnerke ali ne, in da se je on samo spozabil s tem, ko je to povedal naglas. Osebno sem se seveda počutila prizadeto, neprivlačno..rekel je, da moški marsikaj rečejo in da tega seveda nikoli ne bi storil, da pa mu gredo po glavi tudi druge ženske rite, se mu zdi normalno…ali je res?
Moj tega ne bi nikoli rekel. Lahko, da si moški to mislijo, vendar pa tega ne sme povedati naglas. Premisli, za naprej. Meni se zdi to nedopustno in bi se počutila ponižano, prizadeto in nezaželjeno.
Pozdravljeni!
Morda bi vaše vprašanje sodilo bolj v kakšen drug forum s temami o ženskih težavah in ne duševnem zdravju. Svetujem vam, da se s fantom iskreno pogovorita, kaj čuti in si želi, prav tako vi. Morda je bila njegova izjava nekoliko nepremišljena, vendar vas je z njo razumljivo prizadel. Odkrito mu to tudi povejte. Če se bo izkazalo, da je njegovo hrepenenje po drugih dekletih premočno in neobvladljivo, ukrepajte tako kot se vam zdi prav.
Iskreno pa si moramo priznati tudi me ženske, da pogled na postavnega mladeniča kdaj dobro dene, pa čeprav nas doma čakajo naši ljubeči partnerji 🙂
Lep pozdrav!
Petra, ŠENT
Petra, Šent, hvala za tisti zadnji stavek-ko si v vlogi prizadetega, se zdijo besede, ki so te prizadele, veliko hujše, za njimi pa navadno vidimo sto in več razlag (vsaj ženske glave), da pa se mi oko ustavi na tuji ritki, pa se mi ne zdi nič takega…morda res delam iz muhe slona
Zame je pa odgovor čisto preprost: smo različni ljudje…različne kombinacije (v paru mislim) pridejo iz tega. seveda moramo različnost spoštovat. Vendar: česar si mi ne želimo doživet, tega naj drugemu ne naredimo. Torej: samo vi veste, česa ste sposobni. Jaz zase vem, da česa takega svojemu partnerju ne bi nikoli izrekla in si tudi od njega ne želim slišat. Vse drugo se mi zdi “živo matranje”, ki nikamor ne pripelje.
Seveda je normalno,dokler gleda pred tabo in take trosi ,se nimaš česa bat,ko bo postal nekako imun na ž.spol v tvoji družbi,sploh če bo ta ž.spol sexy,pa se bo potrebno zamisliti.
Neodrasel tip, brez kančka občutka za sočloveka in brez srčne kulture.
Upam, da je že tvoja preteklost.
Forum je zaprt za komentiranje.