Najdi forum

dragi moji tipi,mačoti, sramežljivci ali karkoli že ste…….kaj pa POZE…..???katere poze so vam všeč?

Tanci, tipica, macoBejbika,sramezljivka….a tud to si ze “poskusla” da tip ni bil srecen in brezmejno zadovoljen?
Mislim,da ce pises topic, da bi bil na teb red da zacnes. A to ce teb jambor strli pod krilcem….

Cau

Najbojše se počutim v vseh pozah pri katerih si vzamem ali pa jemljem penis sama. Moram pa reči, da mi je všeč vse sam, da je dobro. Se pravi, da mi je seks bolj všeč v naravi, ob kakem potočku, plaža, avto, kuhinja, kopalnica, sam postelja mi preveč ne leži.

čuj twistercek,
moški mi pravijo DOMINA.pač, pri teh stvareh postanem dominantna,hočem da je moški meni podrejen…
seveda so temu prilagojene tudi najine POZE…
Ps :pa ne razumi tega kot samovšečnost in ošabnost,ok?

men je najbolj vsec poza, da jaz lezim na hrbtu, na meni pa lezi moja zenskica, ravno tako na hrbtu. Tako da ona ubistvu lezi z ritjo na mojem trebuhu…..
V eni roki imam josko, z drugo roko jo rajcam po scegetavcku, hkrati pa ji od uzadi ammm kako bi reku da ne bo izpadlo vulgarno….,prodiram v mednozje z penisom……Seveda…pol so tuki kombinacije…..aja pa to je namenjeno divjemu seksu…..ko si vtrujen po kake pol ure, jo enostavno vrzes na bok in nadaljujes bocno od zadi, potem pa cez nekaj casa se na trebuscka in se jaz nanjo ulezem in potem pocasi slalomiram …. orgazem nadzorujes skozi celoten seks….tko da je ubistv konec ko njej pride……ce sem pa ful utrujen pa ze prej…..

mogoce se kaksnega ….:))

Ti si cool Meli. Na mizi al pa v kuhinji njami 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close