pozdravčki
Živijo Punce !
Rada bi vas le pozdravila, ker mislim, da je zadnje čase malo zatišja na tem forumu. Imam občutek kot da smo se malo poskrile v svoje brloge in pustile na stran vsa tuhtanja o tem in onem, čeprav mi to zeloooo manjka.
Za tiste , ki ste spremljale mojo zgodbo na kratko tudi jaz bom šele septembra na vrsti na laparo, čeprav sem mislila , da bo v mojem kraju prej, saj tako so mi zagotovile sestre pri naročanju, ko pa je moja g. klicala v bolnico je bila tema – šele september. Tako da bom to poletje probala čim manj razmišljati o zanositvi in se končno sprostiti. Paše , namreč čez dva tedna se bom že na kakšni plaži brezskrbno sončila , pa plavala, pa spala dolgo…. To bi rada prenesla tudi na vas.
Zato vam tudi pišem, pred vami so počitnice, marsikatera je zanosila prav v poletnih dneh ko je bila neobremenjena in takšni časi prihajajo. Kaj vse lahkoo prinese čar poletja ! Tudi kakšnega dojenčka ! Jupppi !
Malo bi rada prinesla veselja v forum, pa sem sama žalostna in to žalost nočem prenesti na vas, toda tako se pač počutim po dveh letih poskušanja in moram vam priznati, da sem že zeloo utrujena od vseh pričakovanj. Utrujena sem od upanja, lažnega veselja, PMS-jev in še bi lahko naštevala. Toda nič ne pomaga,
še včeraj sem skakala do stropa, ko sem izvedela , da moja naj naj prijateljica pričakuje otročka (tudi oni so se trudili dalj časa), danes pa bi se najraje zjokala, tako hudo mi je …vesela sem zanjo, toda kaj pa me…..kdaj bomo me na vrsti.
Če sem bila preveč negativna se vam opravičujem , tako bedno sem počutim !
Karin
Draga Karin, tudi jaz sem opazila, da je malo zatišja na forumu, odkrito povedano bom tudi jaz čez poletje poskušala malo odklopiti. Zgleda, da ne bo nič z IUI pred poletjem, sem se pa odločila, da še jutri (zadnjič) pokličem na GK in razčistim. Potem jim ne bom več težila do septembra.
Trenutno sva tudi midva že krepko zakorakala v tretje leto poskusov (spontanih), pa nič, pa še včeraj je prišla M! Na IUI čakam že od aprila, pa nobene pošte, M itak pride vsak mesec, se počutim kot da gre vse mimo mene in da sem v tej birokraciji pri čakanju na nadaljnje postopke čisto brezmočna.
Tudi sama kot vidiš nisem ravno preveč dobre volje, tako da ti kakšnega spodbudnega in pametnega nasveta ne morem dati. Poskušajmo kot že tolikokrat doslej prebroditi trenutno krizo (drugega nam itak ne preostane), uživajmo v poletju (upam, da bo čimbolj plodno), v jeseni pa novim zmagam naproti!!!!!
LP, Andreja
Živjo, punce !
Ne tako turobno, saj bo!!!!!!!!!
Tudi jaz sem včeraj dobila M, ki pa sem se je za razliko od Vas neskončno razveselila, da je le končno prišla. Sva jo komaj čakala. Kajti sedaj bova lahko spet poskušala.
Po drugi strani pa me je kar malo strah, saj po dveh splavih si človek enostavno ne želi več razočaranj in žalosti.
A UPANJE OSTAJA, KAJNE??????!!!! Absolutno !
Zato gremo veselo v poletje, počitnice in uživanje !!! Kar bo pa bo!!!!!
Sončen in skratka ČUDOVIT DAN Vam želim,
alenka