Pozdrav moderatorju
Miha Ogrin izvaja medicinsko masažo kot strokovni medicinski maser.
Pri svojem izpopolnjevanju je opravil več kot 1.800 ur teoretičnega izobraževanja in več kot 1.600 ur praktičnega usposabljanj ter delal kot maser-terapevt na treh švicarskih klinikah.
O sebi pove: »Od malih nog me je zanimalo vse, kar sem lahko naredil z lastnimi rokami. Pri 12 letih sem si kupil prvo knjigo o masaži. Zamisel o tem, da bi z dotikom, s svojimi rokami lahko pomagal ljudem, me je spremljala vse od takrat. Leta 2004 sem opravil prva šolanja s tega področja, leta 2006 sem pridobil nacionalno poklicno kvalifikacijo za maserja v Sloveniji in nato nadgrajeval znanje masaže v okviru tečajev slovenskih izobraževalnih institucij.”
Z veseljem vam ga predstavljam in vas vabim, da ga povprašate kar vas zanima.
Pozdravljena Andreja in obiskovalci foruma o masaži!
Veselim se že vaših vprašanj in verjamem, da vam bom lahko z odgovori pomagal.
Moja švicarska šola mi je dala izkušnje zlasti s področja medicinske masaže in fizikalnih terapij, zato me lahko vprašate tudi kaj s tega področja.
Trudil se bom, da bodo moji odgovori čim bolj razumljivi in uporabni.
Masaža, še posebej strokovna medicinska masaža, je odlično orodje za odpravljanje številnih težav. Nekatere resnično lahko rešimo že v enem samem obisku.
Preverite, ali je morda med njimi tudi vaša težava. Morda lahko za omilitev veliko naredite tudi sami.
Želim vam lep dan,
Miha
Forum je zaprt za komentiranje.