pozdrav
pozdrav vsem skupaj !
minilo je pol leta od mojega zadnjega cigareta:))) bravo jaz!!! čez dva dni pa morje, prvo morje po dolgih l,etih brez cigarete.
ne vem še, kako bom vzdržala, vem pa da bom , ker si enostavno ne bom prižgala !:)))) in super občutek je, ko ne rabiš pred odhodom dati celega premoženja za dim.
vsako leto sem se namreč pred odhodom na morje zgrozila, koliko denarja skadim, jao, jao, jao. pa vi?
vsem res želim dolgo, vroče poletje brez ”puhanja dima”:))) !
lp
Upam, da uživaš v nekadilskem dopustu. Tudi mene drugi teden čaka nekadilski morski dopust po dolgih letih. V soboto sem praznovala 11 mesecev od zadnje cigarete. Spomnila si me na lansko leto, ko sem se odpravljala na dopust v tujino in si seveda nakupila zalogo cigaret za 14 dni.Tako kot ti sem ze zgrozila nad količino in ceno. Če kupuješ cigarete sproti ali pa naenkrat je velika razlika-šele tako vidiš koliko si pokadil-količinsko in cenovno.
Nameso cigaret si bom letos kupila nove kopalke in dober parfum!!! Kopalke zaradi novih 6 kilogramov, parfum pa zato, ker zdaj super vonjam.
Lep pozdrav, Sonja
Ojla!
očitno nas gre kar nekaj naslednji teden na dopust. TUdi jaz grem in prvič kot nekdilka. je bilo prejšnji teden sedem mesecev, kar ne kadim. kriza je bila, ko se je začelo lepo vreme in so kadilci sedeli na vrtovih barov in veselo kadili. malo se mi je stožilo po starih časih, samo potem, ko se se spomnila, kaj vse to za sambo potegne, se hitro premislila.
lp
pika