pozdrav
Pozdravljeni vsi trpeči! 🙂
sem se odločila, da se malo oglasim pred spanjem in se malo pohvalim seveda:) no, zdaj pa že 25 dni nisem prižgala. Uspeh zame, brez pomagal. Prve tri tedne je bilo res grozno, moram priznati. Ampak se vzdrži ! Vse mine:) Zdaj sem dosti manj omotična, čeprav se še zgodi, nemirna na trenutke, se razume še vedno, ampak v milejši obliki. Da bi rekla, da si ga ne bi več prižgala, bi se krepko zlagala. Tudi zdaj bi si ga lahko, z velikim veseljem:)
Ampak si pravim, vsak dan brez tobaka je uspeh. Dajmo še malo, vzdžimo. Sama sebi pravim : Ne paničari, saj si ga lahko prižgeš kadarkoli. In potem si ga ne:)
Priznam pa, da se veliko sprehajam, telovadim,…in jem hahaha ( joooj bom debela, to bo največja katastrofa ) kaj se ve, morda pa bo šlo še nekaj časa brez tobaka, saj je hudo, samo tako hudo pa spet ne:)))
Bomo zmogli ? Bomo ja ! 🙂
lp
bomo zmogli….jaz sicer še nisem tolko daleč, je danes šele 10. dan ampak imam zelo podobno tehniko kot ti, brez pomagal, veliko hoje,telovadbe, hrana ja…tle pa smo vsi na istem…po mojem da če se zaposliš s tem kdaj pa kaj boš jedu, da na čike kr pozabš, tko je tut že ena teta napisala nekje…da ma tok dela s seckanjem zelenjave pa z ustvarjanjem zdravih kombinacij, da ji enostavno ne uspe več na cigaret pomisliti….men se zdi to dobra strategija…bomo probal, pa če ratamo debeli al pa ne, sam da nehamo kadit, in ja bo nam uspelo!
pozdrav