Pozabljena kontracepcijska tabletka yaz
Pozdravljeni, vceraj sem pozabila vzeti kontracepcijsko tabletko yazz in sem jo vzela danes ob 9 uri ki sem se spomnila, drugace jih jemlem ob 20 uri. Zanima me ali je sedaj naslednjih 7 dni potrebna dodatna kontracepcija ali ne?in vceraj sem imela nezasciten sploni odnos in me zanima ce je sedaj se moznost zanositve. Hvala in lp
Pozdravljeni!
Pozabila sem vzeti 23 tabletko v zavojčku yaz (jemljem jih okoli 7.30 po 8.00 zjutraj vzela sem jo okoli 21.00 tisti dan) to je bilo 9.9. 11.9 pa sma imela z fantom nezaščiten spolni odnos to je bilo ko sem bila že na belih tabletkah. Je pa bil to moj 5. zavojček tabletk yaz in do sedaj nisem pozabila nobene tabletke. Ker bi morala dobiti menstruacijo na dan ko sem morala začeti novo škatlico in je verjetno sedaj ne bom dobila me sedaj zanima: Ali je slučajno kakšna možnost zanositve?
Najlepša hvala za vaš odgovor
Pozdravljeni
Ze 4leta jemljem kontracepcijske tabletke yasmin21..včeraj sem pozabila vzeti zadnjo tabletko in sem se danes po 24h urah spomnila in jo vzela. Je možnost zanositve? Saj sem imela 2dni nazaj spolni odnos brez zaščite. Zanima me kaj naj naredim sedaj. Naj naredim premor 7dni kot po navadi ali naj kupim nov zavojcek in začnem brez premora? Moram imeti spolne odnose se s kakšno drugo zaščito?
Hvala
Lp
Pozdravljeni,
v ponedeljek 31.12 sem okoli 20.00 ure vzela 11 tabletko. Bruhala sem okoli 23.00 ure. Naslednji dan sem vzela normalnk 12 tabletko. Vceraj, 4.1. sem dobila vmesne krvavitve, ki izgledajo kot rjav madez. Spolni odos sem imela v tednu pred izbruhano tabletko. Ali obstaja moznost zanositve? Ali tabletke jemljem normalno naprej?
Hvala
Pozdravljeni,
Zal sem vceraj zjutraj pozabila vzeti kontracepcijsko tableto yaz. (navadno jih jemljem ob 8. zjutraj). Ta dan sem imela nezasciten spolni odnos. Danes sem se spomnila da sem vceraj pozabila vzet tabletko, in jo pojedla ob 7zjutraj, sepravi 23ur kasneje, in nato se redno tabletko za ta dan. Strah me je zanositve.
Lp