Pozabljena kontracepcijska tabletka
Hvala za vaš odgovor.
Kaj bi se pa zgodilo, če bi kot običajno pojedla tablete dalje (torej nato 4 dni bele in nato nov paket)? Glede na to, da ni možnosti da sem noseča in da v prihodnjih 2 tednih nerabim zaščite, se mi zdi nesmiselno prestavit celotno menstuacijo za mesec naprej. (predvidevam da so ukrepi za varno zaščito naprej).
V navodilih namreč ne piše nič o tem. LP
Pozdravljeni.
Jemljem tabletke yasminelle. Ko sem sla na dopust sem pozabila s seboj vzeti kontracepcijske tabletke, kar pomeni da nisem vzela dveh tablet. Tabletki sem pozabila vzeti v drugem tednu jemanja. Naj danes vzamem torej vse pozabljene tablete ali naredim premor? Skrbi me tudi zato ker sem imela spolni odnos v torek. Je moznost zanositve?
Pozdravljeni.
Jemljem tabletke yasminelle. Ko sem sla na dopust sem pozabila s seboj vzeti kontracepcijske tabletke, kar pomeni da nisem vzela dveh tablet. Tabletki sem pozabila vzeti v drugem tednu jemanja. Naj danes vzamem torej vse pozabljene tablete ali naredim premor? Skrbi me tudi zato ker sem imela spolni odnos v torek. Je moznost zanositve?
Pozdravljeni.