Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Poza 69 – prijeten pa tudi zelo neprijeten položaj

Poza 69 – prijeten pa tudi zelo neprijeten položaj

Joj. Da bi vi vedeli kaj se mi je zgodilo. S punco (oz. bolje rečeno zgolj intimno (seks) prijateljico) sva kot vedno seksala. No ko pa sva začela s položajem 69 (jaz spodaj ona zgoraj) se je one nehote mal premočno z roko naslonila na moj trebuh in meni tedaj zbeži en tak hud “vetrič” (hud tako po glasu kot vonju). Ajoj kaksna sramota. Da vam povem kako je eno na hitro odskočila, pa kar nekaj kričala name da sem prašič in da kako si lahko to upam. Sploh ji nisem mogel dopovedati da mi je pač zaradi pritiska ušlo in da drugače tega res ne bi nikoli naredil. Da vam povem da je bilo za tisti večer konec vsega. Odšla je stran. Sicer pa sva se drugi dan pobotala in na koncu celo nasmejala neprijetni dogodivščini. No sam meni mi njena reakcija (kljub mojim opravičilom) res ni bila všeč. Zanima me če se je tudi vam zgodilo kaj podobnega in kaksne so bile reakcije. (tako s strani moškega kot ženske – če je ženski kdaj ušlo)
Vsekakor pa ne privoščim prav nobenemu kaj takega. Res je neprijetno. Najraje bi se skril kot noj z glavo v pesek! Lep pozdrav.

:))))))) Poznano … enkrat je tako ušlo mojemu mišeku (hvalabogu, da njegov nima tako groznega vonja) … potem seveda ni bilo nič, ker sva oba preostanek večera umirala od smeha :)))))) pol pa od utrujenosti zaspala :))))))

Lp, Bgv

ha ha ha ha….a njegov prdec po vijolcah diši???:)))))))….

Tokrat se res hecam (nisem cinična)….

:)))))))) he, he … ne diši ravno po vijolicah … je pa res da nima vonja … čudno ma resnično :)))))

Lp, Bgv

TO MUCH INFORMATION!!!!!!

lp s’ja

:))))) No, ja .. mogoče sem res nekoliko preveč odkrita tu na forumu :)))))))

Lp, Bgv

še eno smrtno resno vprašanje (dons sm neki čudna)….a tale tvoj mišek (alkakogažekličeš) ve, kaj vse ti poveš tukaj na forumu o sebi, pa o njem pa o vaju?

:)))

a je tolk butast kar sm vprašala al tolk smešn?

b.)

Ja, Bunga, seveda Bunga, kot rečeš,Bunga, TI in TVOJ sta nekaj POSEBNEGA. Prdci in kakci in vse je dišeče in oh in sploh in super.

zakaj?

Ni smesno vprasanje ampak cela situacija.

lp ajs

resno mislis al jo jebes?:P

Sori, jebem je pa ne. Saj ima svojega miškota.

joooj…najbosli si…bravoooooooooooo!

yeah right!

lp

O tem je pisalo v temi o prdanju, ki jo je v dobrih starih casih tangica otvorila. Samo mi na iskanju ne najde vec tega. Vglavnem, en je opisoval tocno enaki pripetljaj…s tem, da sta se onadva temu smejala in se nista o tem skregala.

lp, muteman

Zoprno ni kaj, ampak tudi clovesko:)

Ja mojemu se je že zgodilo, pa se nama je zdelo full smešno. Ampak a ni to normalno?? V glavnem, midva sva potem nadaljevala…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close