Najdi forum

Povojni poboji

Domobranci SO izdajalci svojega naroda! V kolikor bi meni nekdo posiljeval in pomoril družino, ga tudi po koncu vojne poiščem (brez skrbi) in mu sodim! Toliko glede povojnih pobojev.

Peterpan, mal si zamešal. Predvsem letnice kdaj in zakaj se je začelo. Kdaj se je začelo partizansko nasilje in kdaj in zakaj so se formirale vaške straže.

Druga stvar. Zelo veliko, da ne rečem večina pobitih, so bili civilisti, ženske, otroci. Kako pa opravičuješ te zločine? Kolateralna škoda?

Haha, partizansko nasilje? Kamper, a se ti ne zdi da so okupatorji prišli k nam izvajat agresijo in so se domobranci z RKC- jem povezali z okupatorjem?!

“”Peterpan, mal si zamešal. Predvsem letnice kdaj in zakaj se je začelo. Kdaj se je začelo partizansko nasilje in kdaj in zakaj so se formirale vaške straže.

Druga stvar. Zelo veliko, da ne rečem večina pobitih, so bili civilisti, ženske, otroci. Kako pa opravičuješ te zločine? Kolateralna škoda?”

Takim bebecem ki tako pišejop o zgodovini ne moreš povedat drugega kot “O Bog odpusti jim saj ne vedo ne kaj delajo ne kaj govorijo, niti kaj delajo!!!

Pristopili so k okupatorju, bili največji rablji v njihovim taboriščih, sedaj pa se sprenevedajo in lažejo ter nam hočejo povedati, da so najbolj nastradali civilisti?!
Ja čas bi že bil, da bi to enkrat razumeli in nehali podpirati okupatorje in domače izdajalce, ki so z njim aktivno sodelovali!!! Zadnji čas, da nehate delati takšno sramoto Sloveniji in vsem državam osvoboditeljicam!!!

Povojni poboji …

Kdor pravi, da si je večina ljudi zaslužila smrt, naj se malo bolj pozanima, koga vse so zapirali in kakšna grozodejstva so počeli. Tudi sama sem mlada, niti približno ne vem, kako je živeti v svetu vojne. Vem pa, da si nihče, ponavljam NIHČE, ne zasluži smrti na takšen način. Če bi bilo treba koga kaznovati, naj bi mu sodili in potem zaprli. To je večja kazen kot smrt. Nisem na nikogaršnji strani, vem pa, da so se partizani in komunisični vodje s povojnimi poboji spustili na raven domobrancev. Tako da ni niti približno črno in belo. Vse je sivo.

V tem je bistvo, da je vojna GROZA!!! Krivi pa so okupatorji in ne tisti, ki se borijo za svobodo in mir! Druga svetovna vojna pa je začela leta 1945 in v tem času je padlo ogromno nedolžnih ljudi. In nihče jim ni dokazal nobene krivde, ker jo niso niti imeli.
Samo nabijanje o povojnih pobojih je nesmiselno. Zanimivo pa da nihče ne ve povedati kdo je bil žrtev v teh povojnih pobojih, niti kdo ji je izvajal!
Stvar je treba vzeti celovito. Hirošima se je zgodila avgusta meseca 1945 leta pa ni še niti eden rekel o kakšnih povojnih pobojih. Pa ne samo Hirošima tudi v pozni jeseni 1945 leta so v Nemčiji pobili še veliko Judov, a se v zvezi s tem nihče ne spreneveda!

Če kdo nabija, ste to vi, GENERAL. Preberite si, kakšne ven stresate.

Ker ste neuki, si preberite osnovnošolske osnove iz zgodovine na

http://sl.wikipedia.org/wiki/Druga_svetovna_vojna

in grobo kronologijo poteka dogodkov na

http://ndd.svarog.org/?leto=1945

Japonska je kapitulirala šele potem, ko je dobila dve atomski bombi po piskru kot opozorilo, šele dan po zadnji eksploziji je kapitulirala, torej, dobila jo je po piskru, ko je bila še v vojni – so to povojni poboji, GENERAL? Druga sv. vojna se je po vaše šele začela takrat, ko se je dejansko že končala? Ma, dajte no mir. Preberite si osnove in potem lupetajte dalje. Za nekaj pobitih nedolžnih civilistov sem vam jaz povedal, kdo jih je pobijal pa tudi. Za preostake desettisoče je šlo po enakem algoritmu.

GENERAL, vi ste slišati kot en navaden neuk, oprostite, osel. Privzemam tudi možnost, da niste, da neukega osla blefirate. Vikam vas izključno zato, ker se dosti lepše sliši in da dobite tisti polni občutek vse svoje neizmerne generalsko oslovske veličine.

Nimam kaj veliko dodati, razen, da si ti res en velik osel, jaz zate pa GENIJ!!!
Nalipal si link in ti lepo piše in vsakemu normalno je jasno, da je biilo konec vojne maja 1945!!! Kdaj je buila HIROŠIMA??? Si bedal da večji ne moreš biti!!!
Poleg tega piše še o poboje Judov v Nemčiji v pozni jeseni 1945 leta!!!
Takšne ovce kot si ti danes ne smejo več na sonce in ne klati takšnih bedarij! Poglej malo kako je blo po svetu in kakšpna je zgodovina!
Sicer pa se MORAŠ udeležiti proslave kolaborantov in največjih zločincev v vojni, ki so bili takšni zločinci, da so se jih celo sami okupatorji bali in niso vedeli kaj z njimi!!!
Glej, da ne zamudiš in nikdar ne žaličloveka, ki ima prav in je neprimerno bolj razgledan kot ti! Za človeka, ki blati SVOJ narod z zločinci, čeprav so se borili za svobodo in jo tudi priborili ne moreš trditi, da ima kaj v glavi, ravno nasprotno.
kar pa si pametnega natvezil je samo POTRDITEV tistega, kar sem napisal!!!
“SMRT FAŠIZMU IN DOMAČIM IZDAJALCEM, SVOBODA NARODU!!!”

Kdor visoko leta, je pilot, GENERAL. Japonska je podpisala kapitulacijo šele potem, ko je dobila kot opozorilo dve atomski eksploziji, torej, v času eksplozij je bila v vojni. Zanjo se je vojna končala, ko je podpisala kapitulacijo, to pa zagotovo ni bilo maja 1945.

Res si en ubogi kreten, GENERAL. Pojma nimaš.

Marinec, jasno mi je, koliko te je v hlačah in kam tvoje nabijanje sodi! Tisti čip pa včasih le malo izključi, da boš vsaj malo podoben normalnemu človeku!
Deveti maj je dan zmage in velja po celem svetu za konec druge svetovne vojne. Res je, da so nekateri hoteli vojno še naprej in to sem ti ravno hotel povedati. Tudi domaći izdajalci še danes niso podpisali kapitulacije in so še vedno v neki vojni največ sami s seboj. A tro nikakor ne pomeni, da svetovna vojna še danes traje.
Atomske bombe so spustili bistveno kasneje in to je bistvo, ki ga ti in tebi podobni nočete razumeti, oziroma se na veliko sprenevedate in lažete. In nihče ni tega razglasil za neke povojne poboje, kot se je to še danes dogaja v Sloveniji, kar je prava sramota!
Kreten si res veli in ne ocenjuj druge, ki imajo v nohtu bistveno več kot ti v 100 glavah!
Še enkrat si poglej dogodke in datume in boš ugotovil, kakšen ogromni cepec si. In kot glavno ne komentiraj stvari, o katerih nimaš pojma in veš le tisto, kar ti je pstir povedal!!!

Ne da se mi diskutirat z nekom, ki ima IQ 10.

Tole si preberi:

Časovni pregled

Glavni članek: Kronologija druge svetovne vojne.

Zemljevid prikazuje ozemlje, ki so ga zasedle sile osi in zavezniki v različnih obdobjih druge svetovne vojne. zahodni zavezniki rusija in zavezniki sile osi, in njeni zavezniki nevtralne države

Vojna se je začela 1. septembra 1939, ko so nemške čete vdrle na Poljsko, leta 1940 so napadli Norveško in Dansko, maja pa Francijo, Belgijo, Luksemburg in Nizozemsko. Aprila 1941 je nemška vojska napadla Kraljevino Jugoslavijo in Grčijo, 22. junija pa Sovjetsko zvezo. Pozimi leta 1941 so bili pred vrati Moskve, vendar so jih Rusi premagali in jih potisnili 200 km proti zahodu. Vojna je postala svetovna z japonskim napadom na Pearl Harbour, nekaj dni kasneje pa se je v vojni znašla skoraj celotna vzhodna Azija in Pacifik. Zima med leti 1942 in 1943 se smatra za preobrat v drugi svetovni vojni, ker so bili Nemci hudo poraženi v bitki za Stalingrad. Propad Nemčije je bil zapečaten z dnevom D. Vojna sreča se je postavila na stran zaveznikov tudi na pacifiškem bojišču, saj so Japonci začeli izgubljali otok za otokom. Vojna se je končala 2. septembra 1945, ko se je vdala Japonska. V Evropi se je uradno končala že 8. maja s predajo Nemčije, v Sloveniji in na avstrijskem Koroškem ter ponekod drugod v Vzhodni Evropi pa so boji trajali še do 15. maja.

Vir:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Druga_svetovna_vojna

Ponoviva vprašanje, tretjič, samo za samooklicane GENERALE, ki počasi dojemajo, kar traja in traja; kdaj se je torej končala druga svetovna vojna, GENERAL? Nu….?

Marinec, sigurno sem starejši od tebe in dobro vem kaj je ovca, samo ti si res ekstrem!
Vidim, da se tudi v računačniške zadeve razumeš kot zajc na klarinet in naj ti pomagam, da je Wikipedia in vanjo lahko vsak piše, žal tudi takšni kot si ti! Zato ne bluzi. Po vsem svetu je 9. marec 1945 URADNI KONEC DRUGE SVETOVNE VOJNE!!!
“9. maj:
– Rdeča armada vkoraka v Prago
– uraden konec 2. svetovne vojne
– general Alexander Löhr, poveljnik nemške armadne skupine E pri Topolšici podpiše brezpogojno vdajo nemške zasedbene vojske, konec 2. svetovne vojne v Sloveniji
– partizanske enote vkorakajo v Ljubljano”

Da ne bo samo Wikipedia še drugi virri, ki jih je veliko:

“9. maj leta 1945 se je uradno končala 2. svetovna vojna, na ta dan se praznuje Dan zmage nad okupatorjem.!

Ti je uspelo prebrat??? URADNO!

PPa enkrat življenju v kakšen koledar poglej in potrudi se poiskati deveti maj in kakšnega povprašaj, kaj tam piše!
Sam si napisal, da imaš IQ bistveno manj kot deset, zato bom porabil še nekaj časa in te opozoril, da to ni zadeva, o kateri smo govorili.
Ti praviš, da se je vojna končala bistveno kasneje. In jaz sem te že na začetku opozarjal, da nihče tega ne zlorablja za neke povojne poboje!!! Sam si se zabil v krsto!
In ko boš še malo napredoval boš ugotovil, da so tudi v pozni jeseni 1945 leta v Nemčiji pobili veliko Judov , a nihče tega ne razglasi za neke povojne poboje!!!

IQ okrog deset imaš ti, tako sem zapisal, zato, ti kar nadaljuj, Herr G.

Pa nimamo več vojašnice Franca Rozmana Staneta!
To ime naj bi razdvojevalo slovenski narod. Ime Jože Pučnik, pa naj ga nebi, pa ga je ravno Janša v prejšnjem mandatu podelil Brniškemu Letališču Ljubljana.
Prokleti DOMOBRANCI!
Samo za svojo presrano ŽAL ŽIVO rit delajo.

OJEJ leta 2012 smo halo nanotehnologija,fotovoltaika,hybrid………..

Vsi ki se še zmeraj ukvarjate iz to temo pojdite raje delat in ne bluzite.
Gozd ti si pa zrel za zdravljenje.

Folk res nima kaj počet

Max, daj ti to povej tvojemu pastirju in naj kaj pametnega naredi, če se je že prerinil na oblast, ne pa da samo razdvaja našo državo in državljane.
Včeraj se je v Odmevih na TV SLO spraševal kako sanirati benke! Naj pride k meni mu bom jaz povedal in bo sigurno uspešen.
Sicer pa je stvar zelo enostavna! Vsi dolžniki naj denar vrnejo in naj ga dobijo kot vejo in znajo vključno z mariborsko škofijo, ki je prizanala skoraj milijardo dolga, torej ga je v resnici vsaj trikrat več. Zraven pa dodamo še tisto, kar so izsilili od podjetij! Enaqko velja za vse tajkune ki so nastali z bolagosalovom SDS NSI…!
Dokler pa bomo delali tako kot delamo sedaj in v letih 2004-2008 ne bo nikdar boljše, ampak bistveno slabše!

Pohiti z raziskovalno nalogo, koliko je pri nas med nami mladimi razširjeno zavedanje o povojnih pobojih. Malo si že v zamudi.

Ma kaj se pričkate zmagali so komunisti in so sčistili kar so hoteli če bi zmagali nemci (posledično domobranci in ostali) bi pa oni čistili tako pač je.

Največ nedolžnih ljudi pa je v svoji zgodovini na oni svet spravila cerkev.

a ja pa še to mi je prav zanimivo kako nekateri pozabljajo dogajanja na Sv.Urhu kjer so domobranci zverinsko mučili ljudi

smrt komunizmu živela smrt

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close