povezava z ms?
Pozdravljeni!
Prosim pomagajte z odgovorom!
Ali iamte kako mnenje za kaj bi šlo v tem primeru: in sicer vsakič, ko se obrnem na desno stran (pogled na desno), začutim na levi strani glave močno bolečino, kot bi mi bolečina potovala od levega očesa do polovice glave.
Pa še nekaj:v levem očesu sem opazila res majhno bulico:ne na očesu spodaj, opazim jo le jaz.
Hvala za odgovor.A obstaja povezava z MS?Pojavljajo se mi tudi žile po vsem telesu…
Brina
Draga Brina,
veš, ni vse, kar se ljudem “čudnega” dogaja MS. Za odgovor na vprašanje, se moraš v prvi vrsti obrniti na osebno zdravnico oz. zdravnika. Ona ti bo gotovo znala svetovati. Po moje te sicer ne bo kar napotila k nevrologu. Mi, tukaj na tem forumu, ali pa na MS forumu, kamor se tudi lahko obrneš, nikakor ne moremo in tudi ne smemo dajati nekih lažnih upov, da npr. to kar imaš ti, ni MS, ali pa, da to je MS. Kot sem že rekla, najprej pojdi k osebni zdravnici, povej ji za težave, ki te pestijo. Drugače pa, če si že kaj prebrala o MS so simptomi od človeka do človeka različni. In zakaj, če smem vprašat, si misliš, da bi to lahko bila MS? Ne sklepaj prehitro in ne delaj si nekih zaključkov pri sebi in ne sekiraj se prehitro. To, kar te tare je lahko marsi kaj,……Potolaži se, pojdi k zdravnici, ona bo vedela, kako naprej.
Želim ti lep večer,
enaMB