Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Duševno zdravje Povezanost samopodobe, družbenih medijev in odločanja

Povezanost samopodobe, družbenih medijev in odločanja

Pozdravljeni.

Družbeni mediji in njihov vpliv na psihično stanje kot tudi samopodobo je sicer pogosto raziskan in potrjen fenomen. Zavedamo se negativnih učinkov na naše psihično počutje, vendar pa ti učinki (v raziskovalnem smislu) ostajajo nekoliko prezrti v segmentu sprejemanja zasebnih in poslovnih odločitev.

Spremljanje družbenih medijev med delovnim časom so nekatera podjetja celo prepovedala, saj delodajalci menijo, da zaposlenim jemljejo preveč časa, jim vsebine družbenih medijev odmikajo pozornost od delovnih zadolžitev ali pa celo negativno vplivajo na delovno (timsko) klimo.

Za potrebe magistrske naloge (pod mentorstvom doc. dr. Marka Divjaka) sem pripravila vprašalnik, ki mi bo pomagal razrešiti nekatere strokovne in raziskovalne dileme v tem trikotniku.

Zelo bom hvaležna, če mi pomagate tudi z vašimi odgovori na vprašanja. Sodelovanje v raziskavi je povsem anonimno in vam ne bo vzelo več kot 9 minut časa.

Povezava do vprašalnika > https://1ka.arnes.si/a/99ad77e3

Že vnaprej hvala tudi za vaš čas in potrpežljivost,

Lučka

New Report

Close