Sem v 32. letu in opazam, da mi veke `padajo` na oci. Kadar sem utrujena, mi padajo na trepalnice in jih porivajo navzdol!
Se da to poporaviti z operacijo?
kaksni so rezultati?
Koliko casa traja okrevanje?
Ali je potrebna celotna narkoza ali je dovolj lokalna anastezija?
Bi se dalo kaj naresti z laserjem?
Kaj pa cena?
Imate kaksen predlog, da ne bi bila nasplosno tako zabuhla okoli oci? ne pijem, ne kadim in se redno ukvarjam s sportom ter se zdravo prehranjujem.
aa
Živijo
Posegu s katerim preoblikujemo veke, odstranimo odvečno kožo, maščevje in napnemo mišice pravimo blefaroplastika. Izvajamo ga v lokalni ali splošni anesteziji, kot ambulantni poseg ali kot enodnevno hospitalizacijo. Lahko opereiramo samo na zgornjih ali spodnjih vekah ali opravimo kombiniran poseg.
Cene se gibljejo od 99 tisoč. za samo spodnje ali zgornje veke v lokalni anesteziji do 342 tioč sit za kombiniran poseg v splošni anesteziji.
prilagam povezavo do kratke spletne info o posegu, kliknite na spodnjo povezavo:
Lep pozdrav
Aleš
najlepsa hvala,
sem si pogledala strani. zanimam se samo za zgornje veke. se vprasanje, ce se da narediti v lokalni anasteziji, narkoze namrec ne prenasam dobro. so lahko pri loklani anasteziji potem kaksne slabosti.. ce prav razumem, sem pri lokalni anasteziji ves cas pri zavesti, ne?!
ce bi slo za zgornje veke v lokalni anasteziji.. koliko casa traja operacija in koliko casa je potrebno biti se v bolnici? in cena za zgodnji veki?
kdaj bi lahko prisla na vrsto?
prijeten pozdrav,
aa