Najdi forum

povesene prsi

Najprej en lep pozdrav.

Stara sem 19 let in me mocno motijo povesene prsi. Nosim modrcek st. 85 B. Na zacetku me je velikost sicer motila, a sem kasneje dojela, da me v bistvu moti le to, da so povesene. Pred letom dni sem imela 83 kg, a sem do danes shujsala na 71 kg. Kljub razliki v kg, prsi ostajajo iste, pomanjsale se niso niti malo, povesene so se vedno. Pomagajte mi. Kako bi lahko to spremenila? S kaksnimi vajami si lahko pomagam? Prosim, svetujte mi.
Za odgovor se vam lepo zahvaljujem.
LP, PETRA

Tudi mene to zanima. Ni še krize, a zaradi vseh različnih hujšanj… Hmm… ?!?

Zal se velikih prsi, ki jih nekoliko vlece navzdol z treningom ne da bistveno spremeniti. Oblika prsi je predvsem genetsko pogojena. Tudi ce se veliko ukvarjas z najrazlicnejsimi sporti, izgubis obilico nepotrebne mascobe, se bodo posledicno v koncni fazi zmanjsale tudi prsi, vendar ne mores pricakovati, da se bo spremenila tudi njihova oblika. Zal se mi zdi, da lahko pomaga samo g. Glumicic.

Ja, res je. Povešenih prsi se, žal, ne da spet gor spraviti.

Tako je, ampak ti ni treba hodit v Zagreb, ker ti to opravijo v Ljubljani (Rožna dolina), za 300.000 do 400.000 SIT in ena noč v bolnici. Ali pa v Kliničnem centru.

pa kaj strašite revco bogo,
a ste mogoče že kdaj slišale za sklece al pa kej podobnga.kako pa mislte da si tipi izoblikujejo prsne mišice…..itak da obstajajo vaje k vsaj mal izboljšajo stanje po moje je še najbolš da vprašaš kkšnga trenerja v fitnesu, ni teba lih direkt rečt zakaj k ti je vrjetn nerodn sam je pa velik naprav za krepitev mišic na rokah, ramenskega obroča..itd k so itak vse povezane tud z prsnimi mišicami.Najhujše možno je če na hitr shujšaš pri tem pa v glavnem izgubiš mišično maso namest maščob in pol se ti vse na telesu povesi ker ni mišic da bi tkivo podpirale.Velik sreče
bye

To je vse res, ampak pri veliki izgubi teže ostane veliko neuporabne kože, ki jo sklece in fitnessi ne morejo odpraviti.

Problem se da rešiti z aerobnim treningom – moja kolegica si je joške (in ima večje od tebe) spravila nazaj gor. Vaje pa so take : uležeš se na tla in v vsako roko vzameš eno utež. Roke na tleh odročiš ter jih dvigneš navzgor, da se združijo nad prsmi – to narediš npr. 2-krat ali 3-krat po 12; druga vaja pa je z 1 utežjo (bench press) , ki jo v leže dvigaš navzgor. 3-krat na teden in rezultati bodo tu – ne garantiram popolnega izboljšanja, ampak sprememba bo vsekakor opazna.

Tudi jaz imam podoben primer in mi gre zelo na živce! A res se da z utežmi vsaj malo popraviti? Poskusiti ni greh pravijo. Lp

NIka je dala dober nasvet. Zmotila se malo pri “nazivu” treninga. Takemu treningu se po navadi ne reče aerobni.

lp

koliko časa moraš vaditi da opaziš razliko oz. da so rezultati vidni? sorry

Ja, zdaj sem pogledala da sem res narobe napisala – mislila sem seveda na anaerobni trening. Kdaj se ti bo poznalo, ne morem reči – po kakem mesecu pa sigurno.
Bye

Punce pejte na fitnes pa se tam mau pozanimajte za vaje za prsi. Bodybilderji in fitneserji jih poznamo n. Glede viseče kože je pa tako. Pijte več vode pejte na bazen pa plavajte kilometer žabico. Pa bote mele popolne prsi.

LP Oliver

ojla!

ena cist simpl varjanta je! to sem prebrala v knjigi (popolni sistem samozdravljenja, napisal jo je Chang -dobis jo v knjižnici ali kupiš na čopovi v knjigarni, je rdeče barve), kjer pise, da si moras prsa masirati, tako da das levo roko na levo dojko in desno roko na desno dojko – z obema rokama na enkrat krožiš najprej v smeri urinega kazalca in potem še v nasprotno smer – teh krogov lahko narediš na dan največ 360, posledica (če jih narediš ogromno je lahko izguba menstruacije, vendar ni panike, prenehaš in zopet je vse normalno), to kroženje se dela tako, da zjutraj krožiš najprej v eno smer, potem pa še v drugo, vendar vedno skupaj (npr. se odločiš za 150 kroženj – najprej v levo 150 potem pa še v desno semr 150), to je tudi varianta za povečanje prsi

ce te bolj zanima poglej v knjigo in lahko še prebereš kakšno knjigo o tantri ali kamasutri

upam, da ti bo uspelo, meni je!!!!

lp zara

Zara, eno vprasanje imam zate.
Na katerem mestu prsi naj si delam kroge oz. masiram? A na bradavički, a s spodnje strani … Hvala.
Lp, kz

ojla!
prsa si moraš tako masirati, da se ne dotakneš bradavic, to je full pomemben, sorry k nisem že prej napisala ampak sem pozabitla.
najlažje je to počet s kakšnim masažnim oljem, krema se preveč hitro vpije.

lp
zara

Zara, ponovno jaz!
Imam še nekaj vprašanj 🙂
A je kakšno točno določeno mesto za masiranje? Približno po kolikem času so vidni rezultati?
Lp, kz

oj!
to se dela tako, da se da dlan leve roke pod dojko, dlan desne roke pa pod desno dojko.
krožiš tako, da naenktat premikaš obe roki v nasprotno smer (levo dlan pelješ – če krožiš v smeri uriniga kazalca- navzgor in na vrhu dojke, kjer je tudi mišica zaokrožiš navzdol, tako da narediš cel krog, pomembno je, da se ne dotakneš bradavice, z desno roko je enak postopek samo v drugo smer). te vaje so dobre tudi za močnejše hrbtne mišice in preprečevanje raka na dojkah. rezultat je opazen po enem tednu ( preverjeno-vsak dan sem naredila po 30 krooženj v vsako smer, ker nisem hotela izgubiti menstruacije).

lp
zara

New Report

Close